Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: TÜV AUSTRIA ACADEMY: Regional Training Partner της IATA (INTERNATIONAL AIR TRANSPORT ASSOCIATION)

     undefined           undefined

 

H TÜV AUSTRIA ACADEMY, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός της TÜV AUSTRIA HELLAS, ξεκινά νέα συνεργασία με την INTERNATIONAL AIR TRANSPORT ASSOCIATION (IATA), ως Regional Training Partner. Η συνεργασία αυτή συμβάλει στην περαιτέρω ανάδειξη της Ελλάδας ως διεθνές κέντρο υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, δεδομένου ότι τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά.

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των εκπαιδευτικών υπηρεσιών και της ανάπτυξης των προγραμμάτων που σχεδιάζει και πραγματοποιεί με συνέπεια, η TÜV AUSTRIA ACADEMY θα υλοποιήσει έως το τέλος του έτους τα δύο πρώτα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα παράγουν αξία για τον κλάδο των αερομεταφορών και συγκεκριμένα τα :

Με αφορμή τη νέα συνεργασία ο κος Στέλιος Μαργέτης, Διευθυντής της TÜV AUSTRIA ACADEMY υπογράμμισε: «Η ομάδα της TÜV AUSTRIA ACADEMY νοιώθει ιδιαίτερη τιμή για την ένταξη της εταιρείας μας στο δίκτυο των συνεργατών της IATA. Με πίστη στην ολοκληρωμένη και αξιόπιστη εκπαίδευση, πιστεύουμε από καρδιάς ότι μέσα από τη συνεργασία μας με τον κορυφαίο οργανισμό ΙΑΤΑ κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην υλοποίηση του οράματος της εταιρίας μας, να αποτελεί δηλαδή, τον κορυφαίο εκπαιδευτικό οργανισμό δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης.»

undefined

Η IATA είναι η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Εταιρειών, εκπροσωπεί 290 αεροπορικές εταιρίες, οι οποίες εξυπηρετούν το 82% της παγκόσμιας επιβατικής κίνησης κι έχει ως στόχο την προώθηση ασφαλών, τακτικών και οικονομικών αεροπορικών μεταφορών προς όφελος των λαών του κόσμου και την παροχή μέσων συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων αεροπορικών μεταφορών που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τις διεθνείς αεροπορικές μεταφορές. Συνεργάζεται με τον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας και άλλους διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς ως μέσο για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 5220920 (εσωτ. 224 & 216) και στο e-mail: athens-iata-rtp@tuv.at.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο