Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: TÜV AUSTRIA ACADEMY: Οκτώβριος: Ευρωπαϊκός μήνας κυβερνοασφάλειας

undefined

 

 

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί από τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κυβερνοασφάλεια (ENISA) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως Ευρωπαϊκός μήνας κυβερνοασφάλειας. Η TÜV AUSTRIA HELLAS μέσα από υπηρεσίες Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης βοηθά τις εταιρίες και τους οργανισμούς να ενισχύσουν την ανθεκτικότητά τους και να προάγουν τη κυβερνοασφάλειά τους.  

Για το λόγο αυτό, η TÜV AUSTRIA ACADEMY προσφέρει έκπτωση 25% σε όσους δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 31.10.2019 για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ISO 27001:2013 (PR320) – CQI and IRCA Certified Training”, το οποίο πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του IRCA|CQI (αριθμός πιστοποίησης Α17691) και θα διενεργηθεί από τις 4 έως και 8.11.2019, στην Αθήνα. 

undefined

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε μας στο 2105220920 (εσωτερικό 224 & 216). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Πληροφορίες για το πρόγραμμα:

https://www.tuvaustria.academy/category_id=4%26service_id=39

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο