Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: TÜV AUSTRIA ACADEMY: Νέο! “IFRS 16, Accounting for Leases in the Aviation Industry”

undefined            undefined

 

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διοργανώνει το πρώτο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα ως Regional Training Partner της ΙΑΤΑ, με τίτλο «IFRS 16, Accounting for Leases in the Aviation Industry». Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 2 ημερών και θα υλοποιηθεί στην Αθήνα, στις 12-13/11/2019. 

Από την 1η Ιανουαρίου 2019, έχει τεθεί σε εφαρμογή το νέο Διεθνές Πρότυπο Χρηματοοικονομικών Αναφορών IFRS 16, σύμφωνα με το οποίο αλλάζει ο τρόπος ενημέρωσης και απεικόνισης των συμβάσεων λειτουργικής μίσθωσης στις οικονομικές καταστάσεις των Εταιρειών που τηρούν βιβλία κατά IFRS. 

undefined

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει τα ζητήματα εφαρμογής που αντιμετωπίζουν οι αεροπορικές εταιρείες, οι ναυτιλιακές εταιρείες ή άλλες εταιρείες μεταφορών και βιομηχανίες. Χρησιμοποιώντας μελέτες κατά περίπτωση, παραδείγματα και ασκήσεις που επικεντρώνονται στις συμβάσεις αεροσκαφών, ιδιοκτησίας και αεροδρομίων, ο εξειδικευμένος εκπαιδευτής της ΙΑΤΑ εξηγεί και επεξηγεί όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στο συγκεκριμένο θέμα. 

Οι τιμές του προγράμματος είναι οι εξής:

Regular Price: $950

Members IATA Price: $855  

Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (περιγραφή μαθήματος, προαπαιτούμενες γνώσεις, course outline κλπ): 

https://www.iata.org/training/courses/Pages/ifrs16-accounting-leases-talf15.aspx 

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε μας στο 210 5220920 (εσωτ. 224 ή 216) ή μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση: athens-iata-rtp@tuv.at 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.