Τα νέα των μελών μας

TUV Austria Hellas: TÜV AUSTRIA ACADEMY: Μαθαίνοϋμε, Εξειδικεϋουμε, Πιστοποιοϋμε!

undefined

 

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY αποτελεί τον εκπαιδευτικό οργανισμό του TÜV AUSTRIA GROUP και παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα σε παγκόσμια κλίμακα. Σήμερα, η TÜV AUSTRIA ACADEMY διαθέτει γραφεία και σύγχρονους εκπαιδευτικούς χώρους στη Βιέννη, στην Αθήνα και σε παραρτήματα εντός Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Μυτιλήνη), στο Βουκουρέστι, καθώς και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής (π.χ. Κύπρος, Τουρκία, Ιορδανία, Αλβανία, Ισραήλ, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, κ.α.).

 undefined

Στην TÜV AUSTRIA ACADEMY ολοκληρώνοντας ένα ιδιαίτερα πετυχημένο έτος, έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερα από 5.000 στελέχη του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα της χώρας μας και του εξωτερικού, σε περισσότερα από 550 εκπαιδευτικά προγράμματα, από τα οποία τα 35 σε νέες θεματικές ενότητες, νοιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά. 

Δείτε εδώ http://online.fliphtml5.com/ezfjh/gvbk/#p=1 τα νέα μας εκπαιδευτικά  προγράμματα και εξασφαλίστε άμεσα την εγγραφή σας στο τηλέφωνο 2105220920 εσωτ. 224 και 216.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο