Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: TÜV AUSTRIA ACADEMY: Καινοτόμο εκπαιδευτικό Καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα BUSINESS CONTINUITY (BCLE2000)

undefined

 

Το BCLE 2000 είναι η θεμελιώδης εκπαίδευση των πιστοποιήσεων του DRI. Η συγκεκριμένη εκπαίδευση προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Όλος ο σχεδιασμός έχει γίνει με βάση τις Επαγγελματικές Πρακτικές της Διοίκησης Επιχειρησιακής Συνέχειας, που ορίζονται σαν τις ικανότητες, γνώσεις και διαδικασίες που χρειάζονται οι επαγγελματίες της Επιχειρησιακής Συνέχειας, προκειμένου να ηγηθούν μιας προσπάθειας σχεδιασμού Επιχειρησιακής Συνέχειας. Αυτή είναι μια διαδραστική εκπαίδευση, που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους υπευθύνους σχεδιασμού να εφαρμόσουν άμεσα αυτές τις γνώσεις στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και δίνουν τις εξετάσεις πιστοποίησης. 

Η επιτυχής ολοκλήρωση των εξετάσεων, σημαίνει ότι ο επιτυχών μπορεί να αιτηθεί για οποιοδήποτε επίπεδο πιστοποίησης του DRI. Η πιστοποίηση είναι μια πρόσθετη διαδικασία, που αποτελείται από επαλήθευση της γνώσης και επιβεβαίωση της εμπειρίας τους. 

Η TÜV Austria Academy θεωρώντας δεδομένη την ύπαρξη ενός πλάνου Απόκρισης σε Έκτακτες Συνθήκες και Ανάκαμψης από Καταστροφή σε μεγάλους Οργανισμούς, διοργανώνει το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα BUSINESS CONTINUITY (BCLE2000) / DISASTER RECOVERY. Στο πρόγραμμα προσφέρεται μία σε βάθος εκπαιδευτική εμπειρία πάνω στο Διεθνές Μοντέλο Σχεδιασμού Επιχειρησιακής Συνέχειας του DRI και προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις πιστοποίησης. 

Περιγραφή Εκπαίδευσης 

Εκπαίδευση 4 ημερών, η οποία περιλαμβάνει 32 ώρες εκπαίδευσης, ακολουθούμενες από εξετάσεις (5η ημέρα). Οι εκπαιδευτές προσφέρουν μια σε βάθος εκπαιδευτική εμπειρία πάνω στο Διεθνές Μοντέλο Σχεδιασμού Επιχειρησιακής Συνέχειας του DRI, που υπογραμμίζει τις ικανότητες, τις γνώσεις και τις διαδικασίες που χρειάζονται για να εκτελεστεί αποτελεσματικά κάθε στάδιο της υλοποίησης και του σχεδιασμού. Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές θα παρουσιάσουν εκπαιδεύσεις σύμφωνα με την εμπειρία των συμμετεχόντων. 

Σκοπός της εκπαίδευσης 

Οι στόχοι της εκπαίδευσης, καλύπτουν τις θεμελιώδεις αρχές των Επαγγελματικών Πρακτικών του DRI : 

  • Γνώση των στοιχείων ενός πλάνου Απόκρισης σε Έκτακτες Συνθήκες και Ανάκαμψης από Καταστροφή και της Επιχειρησιακής Συνέχειας όπως ορίζονται στις Επαγγελματικές Πρακτικές
  • Κατανόηση της ορολογίας του αντικειμένου σύμφωνα με τις Επαγγελματικές Πρακτικές
  • Γνώση χρήσης των Επαγγελματικών Πρακτικών για την υλοποίηση ενός Προγράμματος Υλοποίησης Επιχειρησιακής Συνέχειας
  • Προετοιμασία των εκπαιδευομένων για τις εξετάσεις 

Ημερομηνίες υλοποίησης του προγράμματος και της εξέτασης: 26-30/11/2018. Early bird fee έως και 20 ημέρες πριν: 10%.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε μας στο 216 9007410 και στο 210 5220920 (εσωτ. 224) ή επισκεφθείτε το: hashtag#businesscontinuity

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο