Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: TÜV AUSTRIA Academy -«Εφαρμογή Υγειο/κού Πρωτ/λου στα Ξενοδοχεία»-συμμετοχές πέραν κάθε προσδοκίας

undefined

 

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές στο ιδιαίτερο πρόγραμμα «Εφαρμογή Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για τα Ξενοδοχεία» που ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα η TÜV AUSTRIA Academy! 

‼️ Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις φιλοξενίας της χώρας μας, υποστηρίζοντας ουσιαστικά την εκπαίδευση όλων των στελεχών τους και την #επανεκκίνηση του #τουρισμού. Ενώ το πρόγραμμα βασίζεται στο εγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό του Υπουργείου Τουρισμού, με τη σύμφωνη γνώμη του ΕΟΔΥ. 

Μέχρι στιγμής έχουν υλοποιηθεί 4 τμήματα, με τη συμμετοχή 100 περίπου στελεχών από τον κλάδο της φιλοξενίας, και αναμένεται να υλοποιηθούν τουλάχιστον 2 ακόμη τμήματα! 

undefined

Στην TÜV AUSTRIA Academy στηρίζουμε τον τουρισμό που αποτελεί την βαριά βιομηχανία της χώρας και η ανάπτυξή του είναι άμεσα συνδεδεμένη με την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών στους επισκέπτες. Στις μέρες μας η #προστασία και #ασφάλεια της υγείας των πελατών και των εργαζόμενων στον κλάδο αποτελεί πλέον σημαντικό παράγοντα της #βιωσιμότητάς του. 

Στο παραπάνω πλαίσιο, ανακοινώνουμε μια νέα σειρά #εξειδικευμένων εκπαιδευτικών #προγραμμάτων για το κλάδο της #φιλοξενίας, που μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.tuvaustria.academy/category_id=44 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 5220920 – Αθήνα, 2310 941100 – Θεσσαλονίκη, 2810 244150 – Ηράκλειο και 22510 40504 – Μυτιλήνη 

Δείτε εδώ όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, με τις αναλυτικές περιγραφές τους

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο