Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: Στρατηγικός συνεργάτης και στον 2ο κύκλο του CapsuleT

undefined

 

Σε ειδική εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του CapsuleT στην Καλλιθέα την Τετάρτη 26/2/2020, άνοιξε η αυλαία του 2ου κύκλου του Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleTTravel & Hospitality Accelerator, του πρώτου startup επιταχυντή αποκλειστικά για τον τουρισμό που δημιουργήθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

Η ομάδα του επιταχυντή καλωσόρισε με ένα “Welcoming Event” τις 10 ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και κατάφεραν να ενταχθούν στον 2ο κύκλο του προγράμματος (Μάρτιος – Μάιος 2020).

Η TÜV AUSTRIA Hellas, με ενθουσιασμό και βλέμμα στο μέλλον, εξακολουθεί να υποστηρίζει ενεργά αυτή την καινοτόμο και ελπιδοφόρα προσπάθεια ως στρατηγικός συνεργάτης συμβάλλοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και του 2ου κύκλου για την ενίσχυση της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο χώρο του τουρισμού. Στην εκδήλωση παρέστησαν οι κκ Χαράλαμπος Αγγελούδης (Deputy General Manager), Κώστας Γκιόκας (Business Development – Mergers & Acquisitions Director) και Νόνικα Μπάκα (Head of Tourism Inspections and Certification Dept.).

undefined

Υπενθυμίζεται πως, ήδη από την περασμένη χρονιά, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Google έχουν προχωρήσει στη σύζευξη των δυνάμεών τους για τον CapsuleT. Παράλληλα, στρατηγικοί συνεργάτες του προγράμματος, πλέον της  TÜV AUSTRIAHellas, είναι η GrantThornton και η Nelios ενώ παράλληλα, ο επιταχυντής καλωσορίζει στους συνεργάτες του και το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας. Τέλος, υποστηρικτής για την παροχή προϊόντων καφέ τόσο για τις δέκα ομάδες όσο και το κοινό είναι η Douwe Egberts/Foodrinco.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο