Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: Στρατηγική συνεργασία TÜV AUSTRIA HELLAS και CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator

undefined

 

Σε ειδική εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στις νέες εγκαταστάσεις του CapsuleT στην Καλλιθέα την Πέμπτη 5/9/2019, εγκαινιάστηκε ο 1ος κύκλος του Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleTTravel & Hospitality Accelerator, του πρώτου start up επιταχυντή αποκλειστικά για τον τουρισμό που δημιουργήθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

Η ομάδα του επιταχυντή καλωσόρισε με ένα “Welcoming Event” τις 10 ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και κατάφεραν να ενταχθούν στον 1ο κύκλο του προγράμματος (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2019).

undefined

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, με ενθουσιασμό και βλέμμα στο μέλλον, υποστηρίζει ενεργά αυτή την καινοτόμο και ελπιδοφόρα προσπάθεια ως στρατηγικός συνεργάτης συμβάλλοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πρώτου κύκλου για την ενίσχυση της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο χώρο του τουρισμού.

Υπενθυμίζεται πως το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Google έχουν προχωρήσει στη σύζευξη των δυνάμεών τους για τον CapsuleT. Παράλληλα, στρατηγικοί συνεργάτες του προγράμματος, πλέον της TÜV AUSTRIA HELLAS, είναι η Grant Thornton και η Stanton Chase, ενώ υποστηρικτές για τον εξοπλισμό γραφείων των εγκαταστάσεων είναι η Asset ενώ για την παροχή προϊόντων καφέ τόσο για τις ομάδες όσο και το κοινό είναι η Douwe Egberts / Foodrinco. Τέλος, η εταιρεία Nelios προσέφερε δωρεάν υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης του website του επιταχυντή.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο