Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: Στρατηγική συνεργασία της TÜV AUSTRIA HELLAS και CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator

undefined

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την TÜAUSTRIA HELLAS το πρώτο workshop στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της με το CapsuleTTravel & Hospitality Accelerator την Πέμπτη 14/11/2019 στις εγκαταστάσεις του CapsuleTTravel & Hospitality Accelerator.

Το workshop με τίτλο «Trust & Confidence to your business by integrating specific KPIs (Key Performance Indices): Financial, Customer, People», υλοποιήθηκε, με εισηγητές τους κκ Χαράλαμπο Αγγελούδη, Deputy General Manager TÜV AUSTRIA HELLAS και Νόνικα Μπάκα, Head of Tourism Inspections and Certification Department TÜV AUSTRIA HELLAS όπου προσεγγίστηκαν οι βασικές αρχές, μέθοδοι αναγνώρισης και  κριτήρια και δεδομένα προσδιορισμού, μηχανισμοί συλλογής και επεξεργασίας, κατηγοριοποίηση, οριοθέτηση & εγκατάσταση καθώς και τρόποι για την παρακολούθηση δεικτών και αποτίμηση δεδομένων και στοιχείων.

undefined

Η TÜAUSTRIA HELLAS, με ενθουσιασμό και βλέμμα στο μέλλον, υποστηρίζει ενεργά αυτή την καινοτόμο και ελπιδοφόρα προσπάθεια ως στρατηγικός συνεργάτης, συμβάλλοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πρώτου κύκλου για την ενίσχυση της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο χώρο του τουρισμού.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο