Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: Ρευστότητα, Δάνεια, Επιχειρησιακή Επιβίωση την επόμενη ημέρα του κορωνοιού

undefined

 

Με την κρίση του «κορωνοϊού» και το λουκέτο σε πολλούς κλάδους της οικονομίας, η γενικευμένη ύφεση αποτελεί δυστυχώς ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο, παρά τα πρωτοφανή πυροσβεστικά μέτρα που έχουν λάβει κεντρικές τράπεζες και κυβερνήσεις. 

Το σίγουρο είναι ότι η πανδημία του κορωνοϊού θα περάσει, αλλά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης θα συνεχιστούν. Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί δείκτες, οι οποίοι υποδηλώνουν, πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση του τελευταίου τουλάχιστον αιώνα, δηλαδή μεγαλύτερη αυτής του 2008-2009. Ειδικά, οι χώρες που στηρίζουν την οικονομία τους σε υπηρεσίες, θα έχουν μεγαλύτερες οικονομικές συνέπειες. 

undefined

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY για να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις και την αγορά στην επόμενη ημέρα της μεγάλης πανδημίας του κορωνοιού, παρέχει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης που διαθέτει, το εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικό  πρόγραμμα «Ρευστότητα, Δάνεια, Επιχειρηματική Επιβίωση την επόμενη ημέρα του κορωνοιού. Μάθετε πως!», με εισηγητή τον κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο, CEO της Business Support Services. 

Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να σας ενημερώσει για τα βασικά εργαλεία τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για να πετύχετε λύσεις σε πιεστικά θέματα ρευστότητας, διασφάλισης εγγυήσεων, ρύθμισης και αναδιάρθρωσης οφειλών και δανείων ώστε να υποστηρίξετε τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασύγχρονα και οποιαδήποτε χρονική στιγμή (στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα κατεβάσετε το υλικό του σεμιναρίου, ενώ θα παρακολουθήσετε και τον εισηγητή να σας μιλάει), μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία της εγγραφής σας. Επίσης, αμέσως μετά το πέρας κάθε παρακολούθησης, μπορείτε να θέσετε τα ερωτήματά σας μέσω του forum της πλατφόρμας στον κ. Λιακόπουλο και θα σας απαντηθούν εντός 72 ωρών. 

Το κόστος παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 30 ΕΥΡΩ ανά συμμετοχή (συμπεριλαμβάνεται και το εκπαιδευτικό υλικό), ενώ ειδική εκπτωτική πολιτική εφαρμόζεται για περισσότερες των τριών συμμετοχών από τον ίδιο οργανισμό-εταιρεία. Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου δεν επιβαρύνεται με ΦΠΑ.   

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση του προγράμματος, καλέστε μας στο 210 5220920, εσωτερικά τηλέφωνα 130 και 143  ή αποστείλετε email στο: training@tuv.at

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και ευχόμαστε Υγεία σε όλους & Επιχειρησιακή Βιωσιμότητα. Μάθετε πως! 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και ευχόμαστε υγεία σε όλους!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο