Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: Πρωτοποριακή πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης

 

undefined

 

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού για την Νομοκανονιστική Συμμόρφωση. Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας τις σύνθετες προσκλήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι σύγχρονοι Οργανισμοί σχετικά με την τήρηση των νομοκανονιστικών απαιτήσεων, μέσα από το νέο, καινοτόμο εργαλείο, δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο ενός ολιστικού μοντέλου συμμόρφωσης που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, η Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης, έχει στόχο την αξιόπιστη ενημέρωση και την εν γένει Υποστήριξη των επιχειρήσεων σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και αλλαγές στο ισχύον νομικό πλαίσιο. Μέσα από το σύγχρονο, εύχρηστο, ασφαλές και φιλικό εργαλείο, επιτυγχάνεται η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, προσδίδοντας αξιοπιστία και ασφάλεια σε κάθε Οργανισμό που το επιλέγει.

Επιπλέον, κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει, ανάλογα με τις ανάγκες της, τρία διαφορετικά επίπεδα βαθμού συνεργασίας: Core Level, Advanced LevelPremium Level. 

undefined

Η καινοτόμα Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού μαζί με την προστιθέμενης αξίας Υπηρεσία Ελέγχου και Αξιολόγησης Ετικετών/Επισήμανσης (Labelling) που ήδη περιλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εταιρείας, προσφέρει προσαρμοσμένες  υπηρεσίες Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης ανάλογα με τον χώρο δραστηριότητας κάθε Οργανισμού.

Σημειώνεται ότι μέσα από την Υπηρεσία Ελέγχου και Αξιολόγησης Ετικετών/Επισήμανσης (Labelling) οι επιχειρήσεις ενημερώνονται έγκαιρα για την συμμόρφωση των παρεχόμενων πληροφοριών επισήμανσης της χώρας που προορίζονται για διακίνηση, διασφαλίζοντας την αποφυγή και πρόληψη ανακλήσεων σχετικών με τις επισημάνσεις.

Η TÜAUSTRIA Hellas παρακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς και με την πρωτοποριακή Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης και την πολλαπλασιαστικής αξίας Υπηρεσία Ελέγχου και Αξιολόγησης Ετικετών/Επισήμανσης (Labelling) απαντάει στις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων. Σε έναν κόσμο που όλα συνεχώς αλλάζουν, η TÜAUSTRIA Hellas μένει σταθερά στο πλευρό των Οργανισμών, προωθώντας μια νέα εταιρική κουλτούρα, βασισμένη στα γρήγορα αντανακλαστικά, την εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και την αξιόπιστη ενημέρωση.

undefined

Περισσότερες πληροφορίες για τις Υπηρεσίες βρείτε εδώ:

https://tuvaustriahellas.gr/ypiresies/nomokanonistiki-symmorfosi-organismon/ 

TÜAUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός 

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας, όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα, εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο