Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: Πολλαπλές πιστοποιήσεις/αξιολογήσεις του Boutique ξενοδοχείου S Hotel από την TÜV AUSTRIA Hellas

undefined

 

Στην κεντρική γειτονιά της Πλατείας Ελευθερίας οικοδομήθηκε πάνω από το νότιο παραλιακό οχυρωματικό τείχος της πόλης της Θεσσαλονίκης το 5* boutique S Hotel, προσφέροντας ένα περιβάλλον καθαρής μίνιμαλ πολυτέλειας. Το ξενοδοχείο αξιολογήθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas ως Boutique Hotel, για το σήμα «Ελληνικό Πρωϊνό» και για την κατάταξή του στην κατηγορία 5*. Επίσης το ξενοδοχείο τηρεί πιστοποιημένο σύστημα HACCP & πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018, προσφέροντας στους πελάτες του μία πραγματικά ολοκληρωμένη και ασφαλή γαστρονομική εμπειρία. Τέλος εφαρμόζει τις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης όπως αυτές καθορίζονται στον διεθνή οδηγό ISO 26000:2010. 

undefined

               TÜAUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός 

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο