Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: Πολλαπλές πιστοποιήσεις/αξιολογήσεις του Boutique ξενοδοχείου Archipelagos All Suites Mykonos από την TÜV AUSTRIA Hellas

Με ρίζες στο διαχρονικό πνεύμα της ελληνικής φιλοξενίας, το Archipelagos All Suites Mykonos χαρακτηρίζεται από την απλότητα και τη ζεστασιά. Σε έναν λόφο με μαγευτική θέα στην παραλία της Ελιάς (περίπου 700μ. από την παραλία), το συγκρότημα κάνει έξυπνη χρήση των φυσικών υλικών, καθώς και του στοιχείου του νερού και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα καθώς δένει άψογα με το περιβάλλον. Ο εξωτερικός και εσωτερικός σχεδιασμός ενσωματώνει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής παράδοσης, ενώ σύγχρονα στοιχεία συγχωνεύονται επιλεκτικά, δημιουργώντας έναν χαρακτήρα τόσο μοναδικό όσο και μαγευτικό. Και παρόλο που και οι 20 σουίτες είναι ενωμένες με αυτή τη στιλιστική προσέγγιση (και το γεγονός ότι οι περισσότερες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι), η καθεμία έχει τη δική της προσωπικότητα και το δικό της χάρισμα.

Το Archipelagos All Suites Mykonos αξιολογήθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas ως Boutique Hotel, για  το σήμα «Ελληνικό Πρωϊνό» και για την κατάταξή του στην κατηγορία 5*.

TÜV AUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός 

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας, αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας, όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός κ.α. Παράλληλα, εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο