Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: Πιστοποιήθηκε το Skiathos Palace με το TÜV AUSTRIA Covid-Shield

undefined

 

TÜAUSTRIA, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων της Ελλάδας, πιστοποίησε το πολυτελές ξενοδοχείο SkiathosPalace, ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα των Σποράδων με το Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, σε επίπεδο «Principal».

Η εταιρεία, στη δύσκολη συγκυρία που πέρασε η χώρα μας το προηγούμενο διάστημα λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, με συνέπειες που άφησαν το αποτύπωμά τους και στην τουριστική περίοδο, δίνει ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας με τη βοήθεια της πιστοποίησης. Με στόχο τη θωράκιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, μέσα από το πρωτοποριακό σχήμα που ανέπτυξε, ενισχύει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών, τόσο από την Ελλάδα όσο και απ’ όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, μέσα από μια σειρά εμπεριστατωμένων επιθεωρήσεων, το πολυτελές ξενοδοχείο SkiathosPalace, που βρίσκεται στην εμβληματική παραλία Κουκουναριές της Σκιάθου, έλαβε την πιστοποίηση, με την οποία διασφαλίζεται ότι τηρούνται κατάλληλα μέτρα πρόληψης μειώνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης του COVID-19 στις εγκαταστάσεις του. Επιπλέον, επιβεβαιώνεται ότι διαθέτει όλες τις κατάλληλες υποδομές και ακολουθεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου. Το έγκυρο σχήμα με την υπογραφή παγκοσμίου κύρους της TÜVAUSTRIA είναι θωράκιση για το ξενοδοχείο, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί δικλείδα εμπιστοσύνης για όλους εκείνους που θα το επιλέξουν.

undefined

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης, η Διεύθυνση του Skiathos Palace, υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχήμα που φέρει την υπογραφή του κύρους της TÜV AUSTRIA ξεκινάμε αυτή τη σαιζόν – μια περίοδο με προκλήσεις, αλλά και ένα μοναδικό στοίχημα να κρατήσουμε ισχυρό τον ελληνικό Τουρισμό. Σίγουρα πρωτοβουλίες όπως το TÜV AUSTRIA Covid-Shield, συμβάλλουν δυναμικά σε αυτή την κατεύθυνση και στέκονται ουσιαστικά στο πλευρό του ξενοδοχειακού κλάδου για την επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας».

Σημειώνεται ότι το σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Covid-Shield απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα), εστίασης, παρασκευής και μεταποίησης τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain), λιανικού εμπορίου (supermarkets, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα), άθλησης και γυμναστικής, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία, εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management) κ.α.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο