Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: Πιστοποίηση TÜV AUSTRIA CoVid Shield του εστιατορίου ΙΘΑΚΗ σε επίπεδο Excellent

 

undefined

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο ΙΘΑΚΗ, που βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με μοναδική πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα της Βουλιαγμένης, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους και τους πελάτες του, είναι το πρώτο εστιατόριο που πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Πρωτόκολλο CoVid Shield, με επίπεδο “Excellent”, επιβεβαιώνοντας ότι: 

  • Λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα και εφαρμόζει τις κατάλληλες διαδικασίες και τις ενδεδειγμένες από τις αρμόδιες αρχές και την επιστημονική κοινότητα πρακτικές για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.
  • Παρέχει τα μέσα και τις υποδομές που απαιτούνται για την εφαρμογή των διαδικασιών και πρακτικών.
  • Διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και συνεχώς επικαιροποιεί με προγράμματα εκπαίδευσης το προσωπικό του, για την τήρηση των διαδικασιών και των νέων οδηγιών ως αυτές ενημερώνονται από τους Εθνικούς Οργανισμούς Υγείας και άλλους θεσμούς (π.χ. ΠΟΥ).
  • Ενημερώνει και καθοδηγεί κατάλληλα όλους όσους εισέρχονται στο εστιατόριο, για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού. 

Το εστιατόριο Ιθάκη, είναι ένα εστιατόριο με Ιστορία, που δεν σταματά να εξελίσσεται και προσφέρει στους επισκέπτες του μία πραγματικά ολοκληρωμένη και ασφαλή γαστρονομική εμπειρία, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005, πιστοποιημένο από την TÜV AUSTRIA Hellas. Επίσης, είναι πιστοποιημένο με το πρότυπο ISO 9001:2015. 

undefined

Το σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα), εστίασης, παρασκευής και μεταποίησης τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain), λιανικού εμπορίου (supermarkets, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα), άθλησης και γυμναστικής, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία, εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management) κ.α.

Η Πιστοποίηση είναι Πρόληψη. Η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός! 

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο