Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: ΜένοÜμε Σπίτι και συνεχίζοÜμε την ενημέρωση και την εκπαίδευση εξ αποστάσεως

undefined

 

Την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, η προτεραιότητα είναι κατά πρώτον η διαφύλαξή της Υγείας όλων μας και κατά δεύτερον ο περιορισμός των οικονομικών επιπτώσεων που προκαλεί ο COVID 19 στην αγορά. Για το λόγο αυτό  η TÜV AUSTRIA ACADEMY παρέχει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης που διαθέτει το εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα «COVID-19 & Επιχειρησιακή Βιωσιμότητα», με εισηγητή τον κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο, Ιδρυτή και CEO της Business Support Services “BSS”.

 undefined

Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η διαμόρφωση λύσεων & δράσεων από τις επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις και οι μεσοπρόθεσμες στρατηγικές, που πρέπει να εφαρμοστούν, μετά από αυτήν. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ασύγχρονα (στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα κατεβάσετε το υλικό του σεμιναρίου, ενώ θα παρακολουθήσετε και τον εισηγητή να σας μιλάει) οποιαδήποτε στιγμή από 1 έως και 30 Απριλίου 2020. Επίσης, αμέσως μετά το πέρας κάθε παρακολούθησης, μπορείτε να θέσετε δωρεάν τα ερωτήματά σας στον κ. Λιακόπουλο μέσω του forum της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης και αυτά θα απαντηθούν εντός 24 ωρών. Γιατί οφείλουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση και να παραμείνουμε ισχυροί στο επιχειρείν! 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση του προγράμματος, καλέστε μας στο 210 5220920, εσωτερικά τηλέφωνα 130 και 143 ή συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής και στείλτε τη ηλεκτρονικά στο training@tuv.at. Μόλις παραλάβουμε το αίτημά σας θα σας σταλούν οι σχετικές πληροφορίες καθώς και οι κωδικοί πρόσβασης στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα. 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και ευχόμαστε υγεία σε όλους!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο