Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση κατάταξης του ξενοδοχείου President

undefined

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την TÜV AUSTRIA HELLAS η αξιολόγηση για την κατάταξη  του Ξενοδοχείου PRESIDENT στην Αθήνα. 

Το ξενοδοχείο PRESIDENT παρέχει ζεστή φιλοξενία, φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, για όσους ταξιδεύουν για αναψυχή, οικογενειακά αλλά και για επαγγελματικούς λόγους. Τα δωμάτια προσφέρουν θέα της Αθήνας που κόβει την ανάσα ενώ παράλληλα είναι γνωστό για την ποιότητα των συνεδριακών εγκαταστάσεων. 

Η TÜV AUSTRIA HELLAS είναι από τους πρώτους φορείς πιστοποίησης που διαπιστεύτηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (Αρ. Πιστ. Ε.ΣΥ.Δ.:49-5) για τις υπηρεσίες Κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων σε Κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο και καταχωρήθηκε ως Αναγνωρισμένος Φορέας στο Διαδικτυακό Μητρώο Φορέων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) για τη διενέργεια επιθεωρήσεων Κατάταξης.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, έχοντας να επιδείξει σημαντική συσσωρευμένη εμπειρία και διαθέτοντας συνεργάτες με εξέχουσα τεχνογνωσία, δύναται ταυτόχρονα να υποστηρίξει καθολικά κάθε ανάγκη πιστοποίησης των δραστηριοτήτων μιας τουριστικής μονάδας μέσω διεθνών προτύπων Συστημάτων Διαχείρισης (πχ. ISO 9001, HACCP /ISO 22000, ISO 14001 κ.ο.κ.), μέσω τεχνικών ελέγχων σε ανελκυστήρες, πισίνες, υδάτινα πάρκα, παιδότοπους, παιδικές χαρές, δοχεία πίεσης κ.ο.κ., αλλά και μέσω εκπαίδευσης, πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων ειδικοτήτων τουριστικής κατεύθυνσης καθώς και ασφάλειας θαλάσσιων σπορ μέσω Ιδιωτικού Προτύπου Πιστοποίησης για Επιχειρήσεις Εκμίσθωσης Θαλάσσιων Σπορ (ΕΕΘΣ), ενώ δύναται να αναπτύξει Ιδιωτικά Σχήματα Πιστοποίησης και να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα διαφοροποίησης των τουριστικών καταλυμάτων από τον ανταγωνισμό.

undefined

Επιπρόσθετα, η TÜV AUSTRIA HELLAS ως ηγέτης του χώρου, χαράσσει στρατηγική διαφοροποίησης, τόσο μεταξύ των επιχειρήσεων καταλυμάτων, όσο και μεταξύ των φορέων ελέγχου σχεδιάζοντας και κατοχυρώνοντας «Ειδικό Σήμα (logo) Αξιολόγησης» το οποίο αποδίδεται (προαιρετικά) με την επιτυχή ολοκλήρωση των ελέγχων της. Η συγκεκριμένη δυνατότητα προς τις συμβαλλόμενες επιχειρήσεις, δίδεται αποκλειστικά και μόνο από την TÜV AUSTRIA HELLAS. 

Σχετικά με τα ανωτέρω, ο  Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Καλλιάς δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που εξακολουθούν να μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν σημαντικές και ιδιαίτερου εκτοπίσματος παρουσίες του τουριστικού χώρου. Για την TÜV AUSTRIA HELLAS η διαδικασία της κατάταξης καταλυμάτων δεν αποτελεί μια ακόμα διεκπεραιωτική εργασία, αλλά ακόμη ευκαιρία για μια δυναμική, έμπρακτη και διαρκή συνύπαρξη με τις επιχειρήσεις του χώρου, με γνώμονα και στόχο την ανάγκη πολύπλευρης αρωγής για την ανάπτυξη και προβολή του κλάδου του τουρισμού στη χώρα μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο