Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: ISO 41001 για την ALTER EGO ΑΕ από την TÜV AUSTRIA Hellas, τον πρώτο διαπιστευμένο φορέα στην Ελλάδα

 

undefined

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων, απένειμε για πρώτη φορά Διαπιστευμένο Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων ISO 41001 στην ALTER EGO ΑΕ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Facility Management στην Ελλάδα. Η νέα υπηρεσία της TÜV AUSTRIA Hellas, τoυ πρώτου Διαπιστευμένου Οργανισμού Πιστοποίησης της Ελλάδας και έναν από τους πρώτους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το πρότυπο ISO 41001, συνδέει όλο το φάσμα των λειτουργιών του Facility Management μιας επιχείρησης, και τις αξιολογεί, εξασφαλίζοντας την ομαλή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων μερών και τον περιορισμό των αστοχιών στο τελικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανάμεσά τους. 

Με αυτή την πιστοποίηση, η TÜV AUSTRIA Hellas επιβεβαιώνει ότι η ALTER EGO ΑΕ έχει εγκαταστήσει, εφαρμόζει και συντηρεί ένα σύστημα Facility Management, που είναι σε θέση να εξασφαλίσει αποτελεσματικότητα, αποδοτικότητα και συνέπεια στις παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς και βέλτιστη παραγωγικότητα του προσωπικού. Επίσης, πιστοποιείται η συμμόρφωση με την πολιτική διαχείρισης εγκαταστάσεων στο πλαίσιο της αυτό-αξιολόγησής της, αλλά και των εμπορικών σκοπών της (προβολή, απαίτηση από ενδιαφερόμενα μέρη, απαίτηση από πελάτες – υποψήφιους πελάτες). 

Η ALTER EGO ΑΕ είναι μέλος του Ομίλου ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ και δραστηριοποιείται πανελλαδικά, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια εταιρεία- πρωτοπόρο στην Ελλάδα στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών facility management, με δυναμική παρουσία στην αγορά και αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη των μεγαλύτερων εταιριών και οργανισμών εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. 

Η TÜAUSTRIA Hellas με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, συμβάλει στη θωράκιση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων και των Οργανισμών στην Ελλάδα, γράφοντας το νέο κεφάλαιο της Πιστοποίησης στη χώρα μας μέσα από το καινοτόμο και υψηλών προδιαγραφών χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της, που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους.

Η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός 

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas 

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας, όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο