Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: Ισχυρή παρουσία στην FOODTECH 2021

 

undefined

 

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων, έδωσε ισχυρό «παρών» στη μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών FOODTECH 2021. Από τις 12 έως και τις 15 Νοεμβρίου, εκατοντάδες επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο της εταιρείας και μέσα από ένα σύγχρονο περίπτερο με πλούσιο υλικό παρουσίασε τις δράσεις και τους στόχους του Ευρωπαϊκού Έργου “TheFSM” – The Food Safety Market (Horizon 2020) που έχει ως αντικείμενο τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας δεδομένων για τον έλεγχο και την πιστοποίηση στον αγροδιατροφικό τομέα. 

Καθώς η διατροφή αποτελεί δομικό στοιχείο στη ζωή μας, η TÜAUSTRIA Hellas, στο πλαίσιο του «ΣερβίροÜμε Ασφάλεια» παρουσίασε στην έκθεση όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την  «ασφάλεια τροφίμων», όπως το ISO 22000, FFSC 22000, IFS Food, HACCP Codex Alimentarius, BRC Food και οι οποίες διαχρονικά έχουν αγκαλιαστεί από κορυφαίες επιχειρήσεις της αγοράς επιβεβαιώνοντας ότι έχουν περάσει ένα πλήθος αποτελεσματικών ελέγχων που θέτουν στο επίκεντρο την ασφάλεια των παραγόμενων προϊόντων τους και την ικανοποίηση του πελάτη – και, φυσικά, ότι συμμορφώνεται με όλες τις εφαρμοστέες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις που αφορούν την ασφάλεια τροφίμων.

undefined

Επίσης, στο πλαίσιο της έκθεσης διεξήχθη ημερίδα την Παρασκευή 12/11/2021 από την Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics & την ΠΕΤΕΤ με θέμα «Οι νέες τάσεις Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας στη Βιομηχανία & Καλλιέργεια Τροφίμων», στην οποία ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA Hellas, κ. Χαράλαμπος Αγγελούδης, μίλησε για τον ρόλο της Πιστοποίησης ως Σταθεροποιητικό και Ρυθμιστικό Παράγοντα στην Εφοδιαστική Αλυσίδα. 

Τέλος η TÜV AUSTRIA Hellas, με το βλέμμα στην Κοινωνία, το Περιβάλλον και την Επιχειρηματική Συνέχεια, παρουσίασε τις δύο νέες καινοτόμες υπηρεσίες πιστοποίησης, τη No ­Food Waste και την OK Recycle, οι οποίες έχουν στόχο να ευαισθητοποιήσουν περιβαλλοντικά και κοινωνικά την επιχειρηματική κοινότητα. 

Η TÜV AUSTRIA Hellas, παραμένοντας πιστή στο όραμα και στις αξίες της, συνεχίζει να παρουσιάζει και να παρέχει σύγχρονες και εξειδικευμένες υπηρεσίες που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών. Τοποθετώντας στο επίκεντρο την ασφάλεια, οι άρτια καταρτισμένες ομάδες επαγγελματιών της εταιρείας διασφαλίζουν ότι η ποιότητα στην εστίαση γίνεται πράξη από όλους εκείνους που εμπιστεύονται την υπογραφή κύρους της TÜV AUSTRIA Hellas.

TÜAUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός 

 

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας, αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών, αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας, όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα, εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy

 

Λίγα λόγια για το Ευρωπαϊκό Έργο “TheFSM” –The Food Safety Market (Horizon 2020)

Το Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Έργο ‘The Food Safety Market: An SME-powered industrial data platform to boost the competitiveness of European food certification’ (Horizon 2020) στοχεύει στην ψηφιοποίηση της διαδικασίας ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων στον Αγροδιατροφικό Τομέα, μέσα από τη δημιουργία και λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας δεδομένων “TheFSM”.

Η εν λόγω πλατφόρμα αναμένεται να κάνει χρήση κρίσιμων στοιχείων παραγωγής, τα οποία και θα καταγράφει κάθε επιχείρηση τροφίμων, με στόχο αφενός η ίδια να μπορεί να διαχειρίζεται «έξυπνα» και με ευκολία τα δεδομένα καθημερινής της λειτουργίας, αφετέρου να μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και τεκμηριωμένα στις ανάγκες της διαδικασίας πιστοποίησης. Παράλληλα, θα επιτευχθεί η ασφαλής και ελεγχόμενη ανταλλαγή κρίσιμων πληροφοριών που συνδέονται με την πιστοποίηση της ασφάλειας των προϊόντων τους, μεταξύ των εμπλεκόμενων της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων. 

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα “TheFSM” αναμένεται να καταστεί ένα εργαλείο φιλικό για τον χρήστη των εμπλεκόμενων επιχειρήσεων στην αλυσίδα τροφίμων, αλλά και αξιόπιστο για τις παρεχόμενες επεξεργασμένες πληροφορίες που θα παρέχει, στους φορείς ελέγχου ή και πιστοποίησης της ασφάλειας των τροφίμων.

https://foodsafetymarket.eu/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο