Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: Η TÜV AUSTRIA HELLAS συμμετείχε στην ενημερωτική εκδήλωση της ΕΤΑΧ στο Επιμελητήριο Χίου

undefined

 

Η Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Χίου διοργάνωσε την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 και ώρα 13.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Χίου, Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Κατάταξη Τουριστικών Καταλυμάτων σε Κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών».

undefined

Η Υπεύθυνη του Τμήματος Πιστοποίησης Υπηρεσιών Τουρισμού, κα Νόνικα Μπάκα και ο Δ/ντής του Παραρτήματος Β. Αιγαίου & Υπεύθυνος του Τμήματος Βιολογικών Προϊόντων της TÜAUSTRIA HELLAS, κος Δ. Γραμματής παρουσίασαν τις διαδικασίες για την κατάταξη κύριων και μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών σύμφωνα με το εν ισχύ νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο και την πιστοποίηση εναρμονισμένη με τις υπηρεσίες, τη δομή και τη λειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων καθώς και τις απαιτήσεις της αγοράς. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε ένα κλίμα διαλόγου, με επίλυση αποριών και διευκρινήσεις επί των διαδικασιών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο