Τα νέα των μελών μας

TUV Austria Hellas: Η TÜV AUSTRIA HELLAS στο 100% Hotel Show – Workshop: Σύνδεση της Αειφορίας (οικονομίας) και της Τουριστικής Ανάπτυξης

undefined

 

Η TÜV AUSTRIA HELLAS συμμετείχε στο Hotelier Workshop με τίτλο: «Σύνδεση της Αειφορίας (οικονομίας) και της Τουριστικής Ανάπτυξης», την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του τρίτου 100% Hotel Show, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 27-30 Νοεμβρίου 2015, στο MEC Παιανίας και γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη επισκεψιμότητα.

undefined

Σκοπός του συγκεκριμένου Workshop ήταν να παρουσιάσει τις σύγχρονες τάσεις για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, τη βελτίωση της ποιότητας της ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα να συνδέσει την πράσινη οικονομία και την τουριστική ανάπτυξη, μέσα από την τεχνολογία και το νέο νομοθετικό πλαίσιο. Η κα Θεανώ Μπάκα, Υπεύθυνη Πωλήσεων του Τμήματος Επιθεώρησης Κατάταξης Καταλυμάτων της TÜV AUSTRIA HELLAS, ενημέρωσε το ενδιαφερόμενο κοινό του workshop για το Νέο Θεσμικό Πλαίσιο για την απόδοση Αστεριών στις Ξενοδοχειακές Μονάδες, στη θεματική ενότητα «Αειφορία – η υπεραξία στην τουριστική αγορά».

undefined

Το 100% Hotel Show εγκαινιάζει μία νέα εποχή για τον ξενοδοχειακό κλάδο μέσα σε ένα άρτια οργανωμένο και αυστηρά επαγγελματικό εκθεσιακό περιβάλλον. Η ευρεία και ενδιαφέρουσα θεματολογία του workshop, προσέλκυσε  σημαντικό αριθμό επισκεπτών και ανέδειξε τις ευοίωνες προοπτικές της Τουριστικής Ανάπτυξης.

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο