Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: Η TÜV AUSTRIA HELLAS ως χορηγός στην 6η Ημερίδα Ποιότητας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

undefined

 

Το Σάββατο 13/4/2019, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 6η Ημερίδα Ποιότητας «Ιδού η Ρόδος, ιδού και η Ποιότητα» του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στο ξενοδοχείο “Sentido Apollo Blue” με εξαιρετικούς ομιλητές από τουριστικούς οργανισμούς και φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, κ. Γιώργος Ματσίγκος δήλωσε ότι αυτή η μεγάλη αποδοχή και αναγνώριση της ημερίδας καταδεικνύει την έμφαση που πρέπει να δοθεί στην ποιότητα σε όλες τις εκφάνσεις της τουριστικής δραστηριότητας.

undefined

Η TÜAUSTRIA HELLAS, μετείχε ως χορηγός της Ημερίδας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη της και συνεισφορά της στην αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Η κ. Θεανώ Μπάκα (TÜAUSTRIA HELLAS Head of Tourism Inspections and Certification Department), πραγματοποίησε εισήγηση με τίτλο «Ό,τι αξίζει να κάνεις, αξίζει να το κάνεις καλά!» παρουσιάζοντας την αξία και τον καίριο ρόλο της κατάρτισης, των τεχνικών ελέγχων και των διαδικασιών επιθεώρησης και πιστοποίησης στο χώρο της φιλοξενίας και την παροχή υπηρεσίας στον τουρισμό.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο