Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: Η TÜV AUSTRIA Hellas ανάμεσα στα διαμάντια του ελληνικού επιχειρείν

 

undefined

Η TÜAUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ξεχώρισε για μία ακόμα φορά για την επιτυχημένη της διαδρομή στη διοργάνωση θεσμό για την ελληνική επιχειρηματικότηταDiamonds of the Greek Economy 2021″. Η εταιρεία που κατέκτησε επάξια τη θέση ανάμεσα στις πιο κερδοφόρες και επιτυχημένες εταιρείες της εγχώριας αγοράς, απέδειξε και πάλι, ότι χτίζει σε υγιείς οικονομικές και επιχειρηματικές βάσεις, καθώς και το γεγονός ότι εξελίσσεται διαρκώς με προσαρμοστικότητα και ευελιξία, απαντώντας στις σύγχρονες προκλήσεις.

Η διαρκής ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών, που συμπληρώνουν το ευρύ χαρτοφυλάκιο που ήδη διαθέτει, καθώς και η αποτελεσματική τους εφαρμογή σε σχεδόν 40 κλάδους της ελληνικής οικονομίας αποτελούν και τη συνταγή της επιτυχίας της TÜAUSTRIA Hellas. Η 25 και πλέον χρόνια δραστηριοποίησή της στην αγορά, η ενεργή παρουσία της σε όλη τη χώρα αλλά και η διαμόρφωση των σύγχρονων τάσεων στον κλάδο της Πιστοποίησης στην Ελλάδα διαφοροποίησαν την εταιρεία το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας. Αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία του TÜAUSTRIA Group, oι περισσότεροι από 200 εξειδικευμένοι επαγγελματίες της εταιρείας, απαντούν άμεσα και γρήγορα στις ανερχόμενες απαιτήσεις του ελληνικού επιχειρείν, με αποτέλεσμα να σημειώσει στο απαιτητικό διάστημα 2019-2020 σημαντική κερδοφορία της τάξεως του 19,7%, ενώ όλα τα οικονομικά της μεγέθη βελτιώθηκαν ραγδαία εν μέσω πανδημίας.

undefined

Τα “Diamonds of the Greek Economy 2021″, διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναδεικνύοντας τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις κατά το 2021, μετά την πανελλαδική έρευνα της New Times, σε ένα δείγμα 7.112 εκ των σημαντικότερων, βάσει κύκλου εργασιών, επιχειρήσεων της χώρας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜAUSTRIA Hellas, κ. Ιωάννης Καλλιάς, υπογράμμισε: «Είμαστε περήφανοι για τη διάκριση της εταιρείας μας στα βραβεία “Diamonds of the Greek Economy 2021”. Αποτελεί για μας ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση της διαρκούς μας προσπάθειας για εξέλιξη και ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών με πολλαπλασιαστική αξία που αποτυπώνονται στην υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα. Με σεβασμό στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω πανδημίας και με πλήθος ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχουμε υλοποιήσει ιδιαίτερα στα τελευταία δύο έτη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας, όλους εκείνους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με επιμονή, υπομονή και με οδηγό τη φιλοσοφία μας ότι η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός χαράζοντας νέους δρόμους πρωτοπορίας. Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη!»

undefined

 Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας, όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα, εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο