Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: Η Επιχειρησιακή Συνέχεια και η εφαρμογή του ISO 22301 πιο επίκαιρη από ποτέ!

undefined

 

Οι επιχειρηματικές προκλήσεις, που προκύπτουν από τις έκτακτες καταστάσεις που προκαλεί ο COVID-19, απαιτούν προετοιμασία και ανταπόκριση στις νέες συνθήκες της αγοράς. Οι εταιρίες καλούνται να αλλάξουν τις συνήθειες και το τρόπο λειτουργίας τους προκειμένου να ανταποκριθούν σωστά σ’ ένα απρόβλεπτο συμβάν, που δύναται να τις επηρεάσει, ώστε να μειώσουν τις πιθανές επιπτώσεις που θα προκύψουν και να εξασφαλίσουν την Επιχειρησιακή τους Συνέχεια (Business Continuity).

Για το λόγο αυτό η TÜV AUSTRIA Academy παρέχει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης που διαθέτει, το εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η Επιχειρησιακή Συνέχεια και η εφαρμογή του ISO 22301 πιο επίκαιρη από ποτέ!», με εισηγητή τον κ. Αθανάσιο Μητσάκο, Head of Information Systems Inspection Division της TÜV AUSTRIA Hellas.

undefined

Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να σας ενημερώσει για τις βασικές αρχές της επιχειρησιακής συνέχειας και τις απαιτήσεις-λύσεις που δίδει η εφαρμογή στην πράξη ενός προτύπου όπως είναι το ISO 22301.

Για περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μπορείτε να δείτε εδώ : https://www.tuvaustria.academy/briefing&page=1&item=51

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και ευχόμαστε υγεία σε όλους! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο