Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: Η Aegean Airlines πιστοποιήθηκε εκ νέου με το πρότυπο ISO 14001:2015 από την TÜV AUSTRIA Hellas

 

undefined

 

Η Aegean Airlines, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα πιστοποιήθηκε εκ νέου με το πρότυπο ISO 14001:2015 από την TÜV AUSTRIA Hellas!

H AEGEAN από το 2013 εφαρμόζει και είναι πιστοποιημένη από την TÜV AUSTRIA Hellas για:

• Το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης υπηρεσιών εδάφους και πτήσεων, τις τεχνικές και διοικητικές υπηρεσίες καθώς και για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης. 

• Το Σύστημα Διαχείρισης για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία των υπηρεσιών αεροδρομίων και των τεχνικών & διοικητικών υπηρεσιών.

Με τις επαναπιστοποιήσεις των ανωτέρω συστημάτων επιβεβαιώνεται η πολυετής επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών. 

undefined

TÜV AUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός 

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας, όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα, εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο