Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: H TÜV AUSTRIA HELLAS στο “Digi.travel EMEA Conference & Expo” 2018

undefinedundefined

 

 

Το 6ο κατά σειρά Digi.travel EMEAConference & Expo” πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens Hotel  με τη συμμετοχή πλήθους επαγγελματιών τόσο από τον χώρο των ξενοδοχείων καθώς και εταιριών που συνεργάζονται άμεσα με επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα όσο και των τουριστικών γραφείων και της τεχνολογίας, και τον συντονισμό των ομιλών και των συζητήσεων από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαλλά (DPG Digital Media) και την κα Βίκυ Καραντζαβέλου, γενική διευθύντρια της Travel Media Applications.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου διερευνήθηκαν, αφενός οι τάσεις των ταξιδιωτών και οι τεχνολογικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν την τουριστική βιομηχανία τα επόμενα χρόνια και αφετέρου δόθηκε το βήμα σε εξέχοντες εκπρόσωπους της αγοράς να εμπλακούν σε γόνιμες συζητήσεις σχετικά με τα τρέχοντα εργαλεία και τις λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ταξιδιώτες και οι επαγγελματίες της φιλοξενίας για την αντιμετώπιση θεμάτων διανομής και λειτουργίας.

undefined

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η εισήγηση του κ. Ιωάννη Καλλιά, CEO της TÜAustria Hellas, με θέμα «Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΜΠΟΔΙΟ Η΄ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» όπου έγινε αναφορά στο σημαντικότερο asset μιας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών (τουριστικών, ξενοδοχειακών), τη διαχείριση της πληροφορίας καθώς και των προσωπικών δεδομένων των πελατών της. Αναδείχθηκε η σημασία του ελέγχου και της ασφάλειας των πληροφοριών στην επιχειρηματικότητα του τουριστικού κλάδου καθώς και η ευκαιρία πίσω από τις νομοκανονιστικές απαιτήσεις.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο