Τα νέα των μελών μας

TÜV Austria Hellas: H TÜV AUSTRIA HELLAS στο 3ο Boutique Hotels Forum από τη SWOT και το Ξ.Ε.Ε.

undefined

 

 

 

 

To 3Boutique Hotels Forum πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 13 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, από τη SWOT & το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, με τη συμμετοχή 43 πιστοποιημένων Boutique Hotels και με την παρουσία πλήθους εκπροσώπων ταξιδιωτικών γραφείων & εταιρειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Την έναρξη των εργασιών χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. Αλέξανδρος Βασιλικός και ο Πρόεδρος της SWOT Γιώργος Κωνσταντινίδης, οι οποίοι τόνισαν από κοινού τη σημασία του πλαισίου κριτηρίων και προδιαγραφών πιστοποίησης που έχει θέσει το Επιμελητήριο και υπηρετείται από δικτυακό τόπο ειδικού σκοπού, αλλά και την αναγκαιότητα για διασύνδεση και συνεργασία μέσα από τις συναντήσεις των επαγγελματιών του τουρισμού.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS υποστήριξε την εκδήλωση ως επίσημος συνεργάτης, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά την έμπρακτη υποστήριξη και συνεισφορά της στην αναβάθμιση και  ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο