Τα νέα των μελών μας

TÜV Austria Hellas: Εσπερίδα για θέματα Υγείας από την TÜV Austria Hellas και την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

undefined

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εσπερίδα για θέματα Υγείας που διοργάνωσε η TÜV AUSTRIA HELLAS σε συνεργασία με τον Όμιλο ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, στο χώρο της TÜV ACADEMY. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, οι δύο εταιρείες, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους, συνεργάστηκαν  με σκοπό την ενημέρωση των εργαζομένων και των συνεργατών της TÜV AUSTRIA HELLAS για κρίσιμα θέματα υγείας και κυρίως για το κάπνισμα και τις επιπτώσεις του.

Στην αρχή της εκδήλωσης απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους της TÜV AUSTRIA HELLAS η κ. Βάσω Κωτσάκη, Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και εκ μέρους της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ο κ. Βαγγέλης Χαρατσάρης, Corporate Clients Supervisor. Η κ. Κωτσάκη τόνισε την αξία της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης αναφέροντας ότι «η πρόληψη σώζει ζωές» και υπενθύμισε τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η TÜV AUSTRIA HELLAS για την ενημέρωση των στελεχών της για θέματα υγείας. Από την πλευρά του ο κ. Χαρατσάρης αναφέρθηκε στη φιλοσοφία και τις δραστηριότητες της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, οι οποίες επικεντρώνονται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας και στη σωστή και ολοκληρωμένη διάγνωση από εξειδικευμένους ιατρούς.

Στη συνέχεια, η κ. Βαρβάρα Καλογερή, Υπεύθυνη Τμήματος Προληπτικού Ελέγχου (CheckUp) μίλησε για τη σημασία της προληπτικής ιατρικής, καθώς και για μείζονα θέματα υγείας όπως η υπέρταση, το αυξημένο σωματικό βάρος και η υπερλιπιδαιμία. Ο κ. Νικόλαος Παπανικολάου, Ειδικός Πνευμονολόγος της Πνευμονολογικής Κλινικής, παρουσίασε σημαντικά στοιχεία για τις επιπτώσεις του καπνίσματος καθώς και για τον καρκίνο του πνεύμονα. Οι κ. Εμμανουήλ Ζαχαριάδης, Διευθυντής Πνευμονολογικού Τμήματος, κ.  Γεώργιος Χρυσοχεράκης, Ειδικός Πνευμονολόγος της Πνευμονολογικής Κλινικής και κ. Χαράλαμπος Δούνης, Key Account Supervisor συμμετείχαν στη συζήτηση με το κοινό που ακολούθησε με κύριο θέμα το κάπνισμα και τους τρόπους διακοπής του.

undefined

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν δεκάδες στελέχη και συνεργάτες της TÜV AUSTRIA HELLAS, ολοκληρώθηκε με ένα σύντομο χαιρετισμό του κ.  Γιάννη Καλλιά, Γενικού Διευθυντή της TÜV AUSTRIA HELLAS, όπου ευχαρίστησε την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ και τους εκπροσώπους της για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία και τους παρευρισκόμενους για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους, προαναγγέλλοντας και άλλες ανάλογες ενέργειες από την εταιρεία. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο