Τα νέα των μελών μας

TÜV Austria Hellas: Επίσημη Αναγνώριση της TÜV AUSTRIA HELLAS για πιστοποίηση απολογισμών αειφορίας βάσει του προτύπου ΑΑ 1000 και πιστοποίηση απολογισμού ΧΑΛΚΟΡ ΑΕ

undefined

 

Η σειρά προτύπων AA1000 του οργανισμού Account Ability έχουν ως βασικό σκοπό να βοηθήσουν τους οργανισμούς για τη βελτίωση της κοινωνικής τους υπευθυνότητας και της αειφορίας. Περιλαμβάνουν ζητήματα που αφορούν στη διακυβέρνηση, στα επιχειρηματικά μοντέλα και στην οργανωτική στρατηγική, καθώς και στην παροχή επιχειρησιακής καθοδήγησης για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας και της συμμετοχής των ενδιαφερομένων μερών.

undefined

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, πάντα πρωτοπόρος στην παροχή υπηρεσιών διασφάλισης της ποιότητας απολογισμών αειφορίας, έχει αποκτήσει τη σχετική αναγνώριση από τον Οργανισμό Accountability (αριθμός αδείας 000-211) και έχει ήδη υλοποιήσει την πρώτη διασφάλιση του Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2015 της ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο