Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: Εγκαινιάζει μία νέα εποχή με τα νέα της γραφεία στη Θεσσαλονίκη

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, τα εγκαίνια των νέων της γραφείων της στο Παράρτημά της στη Θεσσαλονίκη, παρουσία πλήθους καλεσμένων, εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στα νέα της γραφεία στην οδό Κατσιμίδη 6 στη Θεσσαλονίκη, η TÜV AUSTRIA Hellas με την ομάδα των 60 και πλέον εργαζομένων και συνεργατών της, βρίσκεται με συνέπεια και επαγγελματισμό δίπλα στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα.

Τα νέα γραφεία της TÜV AUSTRIA Hellas στην Θεσσαλονίκη θα παρέχουν ένα ευρύτατο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών υπηρεσιών για Πιστοποιήσεις Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων, Τεχνικούς και Βιομηχανικούς Ελέγχους, Πιστοποιήσεις Επαγγελματικών Προσόντων, Υπηρεσίες για τη Νομοκανονιστική Συμμόρφωση Οργανισμών, Εργαστηριακές Αναλύσεις & Δοκιμές καθώς και σύγχρονες Τεχνολογικές Λύσεις για Ψηφιακές Εκπαιδεύσεις, όχι μόνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και στις ευρύτερες περιφέρειες της Κεντρικής, Δυτικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η εταιρεία βρίσκεται σε τροχιά ραγδαίας ανάπτυξης και δημιουργεί νέες υποδομές, προωθώντας παράλληλα την οικονομική ανάπτυξη και την απασχόληση στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο κ. Ιωάννης Καλλιάς, Chief Executive Officer της TÜV AUSTRIA Hellas, ο οποίος καλωσόρισε μαζί με τον κ. Γεώργιο Ζαμπό, Διευθυντή Παραρτήματος Βόρειας Ελλάδας της TÜV AUSTRIA HELLAS, τον κ. Ιωάννη Ανδρονικίδη, Δ/ντα Σύμβουλο της ACTA – Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τον κ. Γεώργιο Σειραγάκη, Γενικό Διευθυντή των TÜV AUSTRIA FOOD ALLERGENS LABS τους παρευρισκόμενους, ενώ απηύθυνε χαιρετισμό, καλωσορίζοντας όλους στη νέα εποχή της TÜV AUSTRIA Hellas.

Μεταξύ άλλων ο κ. Ιωάννης Καλλιάς δήλωσε: «Σήμερα εγκαινιάζουμε μαζί μια νέα εποχή για τον τομέα της πιστοποίησης, των τεχνικών ελέγχων, της εκπαίδευσης, των επαγγελματικών προσόντων, των εργαστηριακών δοκιμών και του ψηφιακού μετασχηματισμού στη Βόρεια Ελλάδα. Όλο μας το πλούσιο χαρτοφυλάκιο είναι στη διάθεση κάθε επαγγελματία και επιχείρησης, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων. Σήμερα Μαζί, διαμορφώνουμε το μέλλον, δημιουργώντας ένα one-stop shop στη Βόρεια Ελλάδα και σε όλα τα Βαλκάνια. Μία εγγύηση ασφαλείας στην αλληλεπίδραση Επιχειρήσεων και Κοινωνίας, γιατί η πιστοποίηση, ο τεχνικός έλεγχος, η πιστοποιημένη εκπαίδευση και οι διαπιστευμένες αναλύσεις και δοκιμές είναι πολιτισμός!».

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν η κ. Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, η οποία εξήρε τη σημασία της Πιστοποίησης τόσο στον Ιδιωτικό Τομέα όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τονίζοντας τη σημασία της ενδυναμωμένης λειτουργίας της TÜV AUSTRIA Hellas στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικά για τον κλάδο της Πιστοποίησης, η κυρία Πατουλίδου δήλωσε: «Είναι διαφορετικό να δηλώνεις κάτι και διαφορετικό να είσαι πιστοποιημένος σε αυτό που δηλώνεις. Με την Πιστοποίηση, η κάθε δήλωσή σου αποκτά αμέσως διαφορετική βαρύτητα. Χαιρόμαστε που αυτό το πολύ μεγάλο εργαλείο επεκτείνεται εδώ στη Θεσσαλονίκη και βοηθάει και εμάς». Το παρόν έδωσε και ο κ. Χρήστος Νέστορας, Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος για την ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα. Είμαστε δίπλα στην TÜV AUSTRIA Hellas, σε κάθε της βήμα, για την περαιτέρω ισχυροποίηση του κλάδου».

Παρούσες ήταν η κ. Ελένη Παπία, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων καθώς και ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του νέου Παραρτήματος από τον κ. Ιωάννη Καλλιά και ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους εργαζόμενους, επισημαίνοντας πως προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες για τον κλάδο της Πιστοποίησης, των Επιθεωρήσεων, της Διαπίστευσης και της Εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα εορταστικό cocktail πάρτι τους παρευρισκόμενους. Το φαγητό και τα αναψυκτικά που δεν καταναλώθηκαν, προσφέρθηκαν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Μπορούμε», για τη διανομή τους σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο