Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: « ΔιασκεδάζοÜμε; Ασφαλώς! »

  undefined

 

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, ηγετικός φορέας πιστοποιήσεων στη χώρα μας, θέτει και το φετινό καλοκαίρι τις προϋποθέσεις, ώστε οι λάτρεις των θαλάσσιων sports να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές αλλά με ασφάλεια, μέσω των πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Θαλάσσιων Sportsμε το “Water Sports Certified Quality”, το καινοτόμο πανευρωπαϊκά Ιδιωτικό Πρότυπο Ελέγχου και Πιστοποίησης, που αποτελεί θεματοφύλακα της ποιότητας για τα θαλάσσια αθλήματα σε κάθε ελληνική ακτή.

Το πρότυπο, έχει αναπτυχθεί από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Ελέγχων & Πιστοποιήσεων TÜV AUSTRIA HELLAS, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Safe Water Sports και αποσκοπεί στην αναβάθμιση και διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών watersports σε υψηλά επίπεδα πρόληψης στις θάλασσές μας. Παράλληλα με τη διεθνή προβολή της συνέπειαςκαι οργάνωσης των πιστοποιημένων υπηρεσιών θαλάσσιων Sports, συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου της χώρας.

Αποτελεί  καινοτόμο πανευρωπαϊκά πιστοποίηση για τα θαλάσσια σπορ (μηχανοκίνητα και μη μηχανοκίνητα) με άμεσα οφέλη για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις των watersports και ως εκ τούτου για κάθε Water Sports Centre.

Το “Water Sports Certified Quality” θέλει να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο από όλους όσους αναζητούν ποιότητα και ασφάλεια στις διακοπές τους.  Έτσι, κάθε φορά που εσείς ή τα παιδιά σας ετοιμάζεστε να κάνετε κάποιο θαλάσσιο σπορ στην παραλία, λίγο πριν δέσετε τα θαλάσσια πέδιλα του σκι, πριν ανεβείτε σε κάποιο ελκούμενο πνευστό θαλάσσιο παιχνίδι ή θελήσετε να θαυμάσετε το γαλάζιο της θάλασσας από τη θέα ενός θαλάσσιου αλεξίπτωτου, αναζητήστε τη χαρακτηριστική Σημαία Πιστοποίησης του “Water Sports Certified Quality” που βρίσκεται σε όλες τις πιστοποιημένες επιχειρήσεις.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, είναι εδώ για να αισθάνεστε πιο ασφαλείς!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τα sites της TÜV AUSTRIA HELLAS http://www.tuvaustriahellas.gr/briefing&page=1&item=349, και του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Safe Water Sport.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο