Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: Διάκριση της TÜV AUSTRIA Hellas στα βραβεία “Diamonds of the Greek Economy 2022”

undefined

 

Η TÜAUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ξεχώρισε για μία ακόμα χρονιά στη διοργάνωση-θεσμό του ελληνικού επιχειρείν «DiamondsoftheGreekEconomy». Στην τελετή βράβευσης επιχειρηματικής αριστείας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου καθώς και στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και σημαντικών φορέων της χώρας.

TÜAUSTRIA Hellas με παρουσία σχεδόν τριών δεκαετιών στην Ελλάδα, ξεχώρισε ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες της χώρας μας για την απρόσκοπτη αναπτυξιακή της πορεία. Συγκεκριμένα μέσα στο 2021 ενίσχυσε περεταίρω το καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της που απευθύνεται σε σχεδόν 40 κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία του TÜAUSTRIA Group αλλά και τις υγιείς επιχειρηματικές βάσεις που διαθέτει, σημείωσε για την περίοδο 2020-2021 σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 21,5%, ενώ τα κέρδη προ φόρων (EBIT) αυξήθηκαν κατά 73,1% σε σύγκριση με το 2020. 

Ταυτόχρονα, η εταιρεία εντός του 2022 διεύρυνε το αποτύπωμά της στην αγορά της πιστοποίησης και των αναλύσεων και δοκιμών μέσα από δύο σημαντικές εξαγορές, της ACTA και της Food Allergens Labs (δύο νομικές οντότητες από μια σε Ελλάδα και Κύπρο), μέσα από την ενσωμάτωση των οποίων ενδυνάμωσε τους πυλώνες της Πιστοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων αλλά και των εργαστηριακών ελέγχων και αναλύσεων στα πεδία της ασφάλειας τροφίμων και περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, επενδύοντας στο ανθρώπινο κεφάλαιο, ο αριθμός των εργαζομένων της εταιρείας αυξήθηκε κατά 60% τα τελευταία 2 έτη, υπερβαίνοντας τους 200 μόνιμης και αποκλειστικής απασχόλησης εργαζομένους και τους 235 εξωτερικούς συνεργάτες σε 5 (πέντε) διαφορετικά γεωγραφικά σημεία της Ελληνικής επικράτειας που διατηρεί τοπικά γραφεία.

 undefined

Τα «Diamonds of the Greek Economy 2022», διοργανώθηκαν από την «Ναυτεμπορική», η οποία με αυτόν τον τρόπο επιβράβευσε εταιρείες οι οποίες επέδειξαν υψηλότατες επιδόσεις το 2021, κυρίως σε ό,τι αφορά τα καθαρά τους αποτελέσματα, και οι οποίες λειτούργησαν ως παραδείγματα προς μίμηση για νέους επιχειρηματίες, που διεκδικούν κεντρικό ρόλο και ισχυρή θέση στην αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜAUSTRIA Hellas, κ. Ιωάννης Καλλιάς, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τη διάκριση της εταιρείας μας στο θεσμό “Diamonds of the Greek Economy 2022. Η TÜV AUSTRIA Hellas συνεχίζει να αναπτύσσεται σε όλα τα επίπεδα. Κι είμαστε διπλά περήφανοι γιατί αυτή η ανάπτυξη  αντανακλάται σε όλη μας τη λειτουργία-τόσο στις νέες πρωτοποριακές και καινοτόμες υπηρεσίες που δημιουργούμε για όλους εκείνους που επιλέγουν το ισχυρό όνομα της TÜV AUSTRIA Hellas, όσο και στην μεγάλη οικογένεια της εταιρείας μας. Μόνο τα τελευταία δύο χρόνια αυξήσαμε κατά σχεδόν 60% το ανθρώπινο δυναμικό μας, ενώ πρόσφατα, επενδύσαμε στην πλήρη ανακαίνιση καθώς και επέκταση των γραφειακών μας υποδομών ώστε να εξασφαλίσουμε για τους ανθρώπους μας ένα άρτιο εργασιακό περιβάλλον σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και σεβασμού προς το περιβάλλον. Και συνεχίζουμε με όχημα την καινοτομία και προορισμό την ασφάλεια να κάνουμε τη διαφορά στην Πιστοποίηση!».

 Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο