Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: Χρυσή διάκριση για την πρωτοποριακή Πλατφόρμα Επίγνωσης Νομοκανονιστικού Περιβάλλοντος LiCi

Ο κορυφαίος οργανισμός TÜV AUSTRIA Hellas διακρίθηκε στα Compliance Awards, λαμβάνοντας Χρυσή διάκριση στην κατηγορία «Best Compliance Platform» για τη δημιουργία της Πλατφόρμας Επίγνωσης Νομοκανονιστικού Περιβάλλοντος και της αντίστοιχης εφαρμογής για κινητά, LiCi. Η τελετή απονομής των Compliance Awards 2023 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, στο Wyndham Grand Athens, με τον Υπουργό Επικρατείας της Ελλάδας, κ. Μάκη Βορίδη να χαιρετίζει την πρωτοβουλία του ΣΕΚΑΣΕ και της Boussias Events, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στη σημασία της Κανονιστικής Συμμόρφωσης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Παράλληλα, ο κ.  Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υιοθετήσουν οι εταιρείες στην Ελλάδα τις αρχές της Κανονιστικής Συμμόρφωσης, της διαφάνειας και της καλής διακυβέρνησης, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη ύπαρξης βραβείων για αυτούς που κάνουν τη διαφορά.

Σε μια εποχή αυξανόμενων απαιτήσεων προς τις επιχειρήσεις, η TÜV AUSTRIA Hellas πρωτοπορεί, δημιουργώντας ένα εύχρηστο εργαλείο για την σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Μέσω της Πλατφόρμας Επίγνωσης Νομοκανονιστικού Περιβάλλοντος LiCi και της εφαρμογής για κινητά, οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τις εξελίξεις στις νομοθεσίες και τους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους, σε ένα προσαρμοσμένο και προσωποποιημένο περιβάλλον, με την εγκυρότητα και αξιοπιστία της TÜV AUSTRIA Hellas. Η επίγνωση, η προσαρμογή και τήρηση του νομικού και κανονιστικού πλαισίου με δομημένο τρόπο, είναι μονόδρομος για τον έγκαιρο εντοπισμό απαιτήσεων, υποχρεώσεων, κενών και κινδύνων, την ανάδειξη αναγκών και τη δημιουργία λύσεων, μέσω ενός ολιστικού μοντέλου νομοκανονιστικής συμμόρφωσης.

Η Νομοκανονιστική Συμμόρφωση είναι η θεμελιώδης αρχή για την ομαλή λειτουργία των οργανισμών. Ως νομοθετική υποχρέωση διασφαλίζει την προστασία των εργαζομένων, των καταναλωτών και του περιβάλλοντος. Ως φιλοσοφία της Διοίκησης αποτελεί ένδειξη υπευθυνότητας και δέσμευσης προς τους θεσμούς και τους εταίρους. Ως πρότυπο εταιρικής κουλτούρας αποτελεί μέτρο ενίσχυσης και αξιοπιστίας μιας Επιχείρησης.

Το Χρυσό βραβείο παρέλαβε η κα. Νόνικα Μπάκα, Global Product Manager for Legal Compliance & Technical Advisory Services και Head of Legal Compliance Division της TÜV AUSTRIA Hellas, η οποία δήλωσε: «Στην TÜV AUSTRIA Hellas είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διάκριση αυτή. Αποτελεί εφματική αναγνώριση της προσπάθειάς μας να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και να προσφέρουμε υπηρεσίες που έχουν πραγματικό αντίκρισμα στη σύγχρονη πραγματικότητα. Στόχος και όραμά μας είναι να λειτουργούμε ως υποστηρικτής των σύγχρονων επιχειρήσεων, δίνοντάς τους όλα τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές προκλήσεις και να εξασφαλίσουν την επιχειρηματική τους συνέχεια. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους οργανισμούς τα εργαλεία που χρειάζονται για να συμμορφώνονται με τους νόμους και τους κανονισμούς. Η πλατφόρμα και εφαρμογή LiCi  είναι σύγχρονα και πολυχρηστικά εργαλεία σε αυτή την κατεύθυνση.» 

 

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων, τη νομοκανονιστική συμμόρφωση, τις εργαστηριακές αναλύσεις/ δοκιμές, την πιστοποίηση επαγγελματικών δεξιοτήτων καθώς και σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις για ψηφιακές εκπαιδεύσεις. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο