Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: Αξιολόγηση του Σήματος Boutique Hotel

undefined

 

Ο όρος “Boutique hotel” παραπέμπει σε μικρής δυναμικότητας ξενοδοχεία, με έντονη προσωπικότητα & ξεκάθαρη διαφοροποίηση ως προς την αισθητική, τις παροχές και τις αναβαθμισμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες τους. Πρόκειται για επιχειρηματικά εγχειρήματα που έχουν επενδύσει στην προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας διαμονής με βασικά πλεονεκτήματα ακριβώς αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, ήτοι την εστίαση στην εξατομικευμένη εμπειρία του επισκέπτη, την ιδιαίτερη αισθητική και αρχιτεκτονική πάντα με επίκεντρο την ποιότητα και τον επισκέπτη.

Πρόκειται για μία παγκόσμια τάση η οποία βρίσκει εφαρμογή και στο ελληνικό τουριστικό προϊόν ή αλλιώς μία ανάγκη βελτίωσης και εξέλιξης των υπηρεσιών φιλοξενίας που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην αναδιαμόρφωση και άνθηση ελληνικού τομέα φιλοξενίας εφόσον πραγματοποιηθεί υπό προϋποθέσεις. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η χώρα μας απαιτεί ένα τουριστικό κλάδο υγιή, δυναμικό, εξελίξιμο και με όραμα και η όποια τάση δημιουργείται, απαιτεί να συνοδεύεται από κανόνες, προδιαγραφές και σχέδιο, κάτι που συνάδει απόλυτα με την πολιτική της TÜV AUSTRIA HELLAS.

undefined

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος έχει ήδη προβλέψει αυτή τη νέα τάση θεσπίζοντας προδιαγραφές ποιότητας ικανές να διεγείρουν τις αισθήσεις του επισκέπτη, θωρακίζοντας τες ταυτόχρονα πίσω από διαδικασίες επιθεώρησης και πιστοποίησης.

Η επιλογή της TÜV AUSTRIA HELLAS για την αξιολόγηση του προγράμματος «Boutique Hotel» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας:

  • οδηγεί στην αξιολόγηση με την υπευθυνότητα, αμεροληψία και το κύρος του οργανισμού μας
  • προσδίδει προστιθέμενη αξία στην τουριστική επιχείρηση μέσα από την αξιοπιστία και τη δύναμη που αντανακλά το όνομα και σήμα μας (brandname)
  • προσφέρει τη δυνατότητα σε Επιχειρήσεις του τουριστικού χώρου για ολοκληρωμένες λύσεις μιας στάσης (one stop shop) παρέχοντας διαπιστευμένες υπηρεσίες επιθεώρησης, πιστοποίησης και εκπαίδευσης για την καθολική κάλυψη των αναγκών και τη διασφάλιση δραστηριοτήτων τους 

Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ για την πιστοποίηση;

Υπεύθυνη Τμήματος Πιστοποίησης Υπηρεσιών Τουρισμού: Θεανώ Μπάκα 210 5220920 (εσωτ. 164)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο