Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: Στρατηγική συνεργασία της TÜV AUSTRIA HELLAS και CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν από την TÜV AUSTRIA HELLAS και τα δύο workshops στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της με το CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator στις 12/1/2023 και 19/1/2023.

Το 1ο workshop με τίτλο « Delivering a Five-star Customer Experience – Negotiate for a Better Deal», υλοποιήθηκε , με εισηγητή τον κ. Κώστα Γκιόκα, Business Development – Mergers & Acquisitions Director, Head of HR, Compliance Coordinator and Training Services Coordination Manager GR, CY, AL, JO Business Development – Mergers & Acquisitions Director TÜV AUSTRIA HELLAS. Κατά τη διάρκεια του workshop προσεγγίστηκαν το customer experience ως “profit generator” και η σύνδεσή του με το “customer loyalty”, τεχνικές και δεξιότητες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών, τεχνικές και μέθοδοι για την αντιμετώπιση κρίσεων, διαφορών και παραπόνων και μετατροπή τους σε «εργαλεία βελτίωσης”   καθώς και οι τύποι, η αναγνώριση και διαχείριση διαπραγματεύσεων.

Το 2ο workshop με τίτλο «Trust & Confidence to your business by integrating specific KPIs (Key Performance Indicators) Financial, Customer, People & Process Metrics», υλοποιήθηκε με εισηγητή τον κ. Χαράλαμπο Αγγελούδη, Deputy General Manager TÜV AUSTRIA HELLAS όπου προσεγγίστηκαν οι βασικές αρχές, μέθοδοι αναγνώρισης και κριτήρια και δεδομένα προσδιορισμού, μηχανισμοί συλλογής και επεξεργασίας, κατηγοριοποίηση, οριοθέτηση & εγκατάσταση, καθώς και τρόποι για την παρακολούθηση δεικτών και αποτίμηση δεδομένων και στοιχείων για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία ενός οργανισμού.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, με ενθουσιασμό και βλέμμα στο μέλλον, υποστηρίζει ενεργά αυτή την καινοτόμο και ελπιδοφόρα προσπάθεια ως στρατηγικός συνεργάτης, συμβάλλοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του και του πέμπτου κύκλου για την ενίσχυση της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο χώρο του τουρισμού.

TÜV AUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός 

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας, όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα, εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustriaacademy.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο