Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA ACADEMY: Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες | Office 2021 – Windows 11

Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι,

Η TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βασικές ψηφιακές Δεξιότητες: Office 2021–Windows 11» διάρκειας 40 ωρών, με τη μορφή ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, με άμεση έναρξη παρακολούθησης.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες χειρισμού Η/Υ καθώς είναι απαραίτητο προσόν τόσο για την εύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα όσο και για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς που αφορούν θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς.

Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, χορηγείται σε όλους τους συμμετέχοντες, βεβαίωση παρακολούθησης της TÜV AUSTRIA Academy.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Κατόπιν συμμετοχής σε εξετάσεις χορηγείται διαπιστευμένο, κατά το πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το Ε.ΣΥ.Δ., πιστοποιητικό της ACTA Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ. “Πιστοποιημένος χρήστης Βασικών Δεξιοτήτων Ηλεκτρονικού Υπολογιστή-CCU“. Το πιστοποιητικό έχει ισχύ στον ΑΣΕΠ, σε διαγωνισμούς του δημοσίου, στον ιδιωτικό τομέα, στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση και η διάρκειά του είναι δια βίου.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 250,00€.

Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται η πιστοποίηση από την ACTA Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ. σε 6 ενότητες (Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων, Υπολογιστικά Φύλλα, Υπηρεσίες Διαδικτύου, Επεξεργασία Κειμένου, Βάσεις Δεδομένων, Παρουσιάσεις).

Επίσης παρέχεται έκπτωση 20% σε κάθε επόμενο σεμινάριο καθώς και σε περίπτωση που υπάρχει σύσταση προσώπου, εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί εντός 6 μηνών από το πέρας της παρούσας εκπαίδευσης.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV AUSTRIA ACADEMY απαλλάσσονται από το Φ.Π.Α, βάσει του Ν.2859/2000, άρθρο 22 §1.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τη Δήλωση Συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ και να μας την στείλετε συμπληρωμένη ηλεκτρονικά (Κωδικός προγράμματος OFFICE.EL).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των κωδικών πρόσβασης είναι η εξόφληση του προγράμματος αποδεδειγμένη μέσω της αποστολής του σχετικού παραστατικού.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 5220920 – Αθήνα, 2310 471360 – Θεσσαλονίκη, 2810 244150 – Ηράκλειο και 22510 40503, 4 – Μυτιλήνη. 

Δείτε εδώ όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, με τις αναλυτικές περιγραφές τους. 

TÜV AUSTRIA HELLAS: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός

Λίγα Λόγια για την TÜV AUSTRIA HELLAS

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο