Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Academy: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες – Επείγοντα Περιστατικά”

undefined

TÜAUSTRIA ACADEMY διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα (Λεωφόρος Μεσογείων 429, Αγία Παρασκευή), το πιστοποιημένο από τον Οργανισμό SAR (Safety and Rescue Training Organisation) 8ωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες – Επείγοντα Περιστατικά” στις 23/10/2020 09:00 έως 16:00.

Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σύμφωνα με τις νέες οδηγίες που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης κατά την διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 150,00€.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV AUSTRIA ACADEMY απαλλάσσονται από τον Φ.Π.Α, βάσει του Ν.2859/2000, άρθρο 22 §1.  

undefined

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τη Δήλωση Συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ και να μας τη στείλετε συμπληρωμένη ηλεκτρονικά ή με fax, έως τις 19/10/2020 (Κωδικός προγράμματος FAW.1). 

Για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Σε όλους τους συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται μόνο όταν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Επιβεβαίωση ή ακύρωση της διεξαγωγής γίνεται επτά (7) ημέρες πριν την έναρξη τους. Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διατηρεί το δικαίωμα αναβολής, αλλαγής των εισηγητών και του τόπου διεξαγωγής, καθώς και ματαίωσης των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων.

Με την κατάθεση του κόστους συμμετοχής, η Δήλωση καθίσταται δεσμευτική. Ακύρωση μπορεί να γίνει μόνο γραπτώς το αργότερο πέντε (5) ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία έναρξης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ενημέρωσης της TÜV AUSTRIA ACADEMY για ακύρωση, θα παρακρατείται το 40% του κόστους συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα: 210 5220920 (εσωτ. 216 και 224).

Δείτε εδώ όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, με τις αναλυτικές περιγραφές τους. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο