Τα νέα των μελών μας

ΤÜV AUSTRIA Academy: Εκπαιδευτικά προγράμματα εστιασμένα στον κλάδο HO.RE.CA|ΣερβίροÜμε με Ασφάλεια

undefined

Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά, και ανεμελιά σημαίνει διακοπές και διασκέδαση. Τι είναι αυτό όμως που θα δώσει σε όλους τη βεβαιότητα ότι το εστιατόριο του ξενοδοχείου σας ή του καταστήματος εστίασης σας που θα επισκεφτούν, θα τους σερβίρει – εκτός από νόστιμο – ένα ποιοτικό και ασφαλές φαγητό;

Είτε πρόκειται λοιπόν για το εστιατόριο του ξενοδοχείου σας, είτε για μια παραδοσιακή νησιώτικη ταβέρνα ή για μία πολυτελή βεράντα εστιατορίου, τα θέματα ασφαλείας που θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι υπάλληλοί σας χειρίζονται άμεσα ή έμμεσα τρόφιμα, μένουν λίγο – πολύ τα ίδια:

  • Γίνεται σωστή συντήρηση και αποθήκευση των τροφίμων, σε ψυγεία με σταθερή θερμοκρασία που ελέγχονται τακτικά;
  • Γίνεται έλεγχος των θερμοκρασιών κατά το ψήσιμο ευαίσθητων τροφίμων, όπως είναι τα κρέατα;
  • Πόσο σωστή διαδικασία καθαρισμού ακολουθείται στην κουζίνα και ποιο είναι το επίπεδο υγιεινής της;
  • Πόσο ασφαλή είναι τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται και πώς ελέγχεται η αποτελεσματικότητα της απολύμανσης;
  • Διατηρεί το προσωπικό ενημερωμένα πιστοποιητικά υγείας;
  • Πραγματοποιεί εσωτερικές επιθεωρήσεις η ίδια η επιχείρηση; Και τι κάνει για να εντοπίσει και να διορθώσει τις τυχόν αστοχίες;
  • Πόσο σωστή είναι η εκπαίδευση του προσωπικού και πόσο συχνά επαναλαμβάνεται;
  • Με ποιο τρόπο αποδεικνύει η εκάστοτε επιχείρηση την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων που παρέχει και ποια Πολιτική έχει δεσμευτεί να ακολουθεί;

undefined

Ο εκπαιδευτικός φορέας της TÜV AUSTRIA Hellas, η TÜV AUSTRIA Academy είναι κοντά σας και παρέχει την κάτωθι ολοκληρωμένη ενότητα σεμιναρίων με θέμα «ΣερβίροÜμε με Ασφάλεια»: 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | ISO 22000:2018

31/08-01/09/2021

210,00€

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | ISO 22000:2018

13-17/09/2021

535,00€

Έχοντας ως επίκεντρο την ασφάλεια των παραγόμενων προϊόντων, την ικανοποίηση του πελάτη και φυσικά τη συμμόρφωση προς όλες τις εφαρμοστέες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις για την ασφάλεια τροφίμων, θα είναι χαρά μας να συμμετέχετε στα εκπαιδευτικά προγράμματα της εν λόγω ενότητας, παρέχοντάς σας έκπτωση 15% επί των αναγραφόμενων τιμών. 

Η έκπτωση εφαρμόζεται για early bird fee (εγγραφή 15 ημέρες πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος), που διαμορφώνει την τελική τιμή στα 178,50€ και 454,75€ αντίστοιχα. 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV AUSTRIA ACADEMY απαλλάσσονται από το Φ.Π.Α, βάσει του Ν.2859/2000, άρθρο 22 §1. 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα: 210 5220920 (εσωτ. 216 και 224) – Αθήνα, 2310 941100 – Θεσσαλονίκη, 2810 244150 – Ηράκλειο και 22510 40504-5 – Μυτιλήνη. 

Δείτε εδώ όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, με τις αναλυτικές περιγραφές τους. 

Σας ευχαριστούμε

 

TÜAUSTRIA HELLAS: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA HELLAS

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας, αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα, εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο