Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA ACADEMY: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “LEADING WITH EMPATHY™”

 

 

 

Η TÜV AUSTRIA Academy παρουσιάζει το ΝΕΟ εκπαιδευτικό πρόγραμμα «LEADING WITH EMPATHY» μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 06/11/2023 09:00 έως 16:00. Η παρακολούθηση γίνεται με τη μορφή σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα απ’ όπου και αν βρίσκεστε.

Το συγκεκριμένο άκρως βιωματικό και διαδραστικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να βοηθήσει νέους Διευθυντές και Προϊσταμένους να αναπτύξουν περαιτέρω τις ηγετικές τους δεξιότητες εστιάζοντας πρωταρχικά στην ανάπτυξη ενσυναίσθησης για αποδοτικότερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία με τις ομάδες τους και τη δημιουργία κλίματος κατανόησης και συνεργασίας. Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης της TÜV AUSTRIA Academy.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 250,00€.

Προσφέρονται ειδικές τιμές σε περίπτωση εγγραφής δύο (02) συμμετοχών και άνω με χορήγηση έκπτωσης 10% που διαμορφώνει την τελική τιμή συμμετοχής στα 225,00€ / συμμετοχή.

Για ομαδικές εγγραφές από εταιρείες, των τεσσάρων (04) ατόμων και άνω, θα ισχύσουν ειδικές εκπτώσεις.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV AUSTRIA ACADEMY απαλλάσσονται από το Φ.Π.Α, βάσει του Ν.2859/2000, άρθρο 22 §1.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τη Δήλωση Συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ και να μας την στείλετε συμπληρωμένη ηλεκτρονικά, έως τις 30/10/2023 (Κωδικός προγράμματος ΕΙ1.EL).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των κωδικών πρόσβασης είναι η εξόφληση του προγράμματος αποδεδειγμένη μέσω της αποστολής του σχετικού παραστατικού.

Για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Τα E-Learning προγράμματα πραγματοποιούνται μόνο όταν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Επιβεβαίωση ή ακύρωση της διεξαγωγής γίνεται δυο (2) ημέρες πριν την έναρξη τους. Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διατηρεί το δικαίωμα αναβολής και αλλαγής των εισηγητών, καθώς και ματαίωσης των προγραμμάτων.

Με την κατάθεση του κόστους συμμετοχής, η Δήλωση καθίσταται δεσμευτική. Ακύρωση μπορεί να γίνει μόνο γραπτώς το αργότερο τρεις (3) ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία έναρξης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ενημέρωσης της TÜV AUSTRIA ACADEMY για ακύρωση, θα παρακρατείται το 40% του κόστους συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 5220920 – Αθήνα, 2310 941100 – Θεσσαλονίκη, 2810 244150 – Ηράκλειο και 22510 40503, 4 – Μυτιλήνη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο