Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA ACADEMY: Διαχείριση Καταστροφών και Κρίσεων (φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές)

Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι,

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY  διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΝ (ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ)”, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 06/03/2024, 13/03/2024, 20/03/2024, 27/03/2024 (Case Study) 18:00 με 21:00

Απευθύνεται σε Εργαζόμενους και Στελέχη που θέλουν να ασχοληθούν με τη στρατηγική διαχείρισης κρίσεων, την πρόληψη τεχνολογικών καταστροφών και τη σωστή προετοιμασία για φυσικές καταστροφές στην εποχή της κλιματικής αλλαγής καθώς είναι θεμελιώδους σημασίας για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται σε όλους τους συμμετέχοντες, βεβαίωση παρακολούθησης της TÜV AUSTRIA ACADEMY.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Κατόπιν συμμετοχής σε εξετάσεις χορηγείται διαπιστευμένο, κατά το πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το Ε.ΣΥ.Δ., πιστοποιητικό της ACTA Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ. «Διαχείριση Καταστροφών και Κρίσεων».

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 500,00€.

Η εταιρεία μας παρέχει για εγγραφές που θα γίνουν 10 ημέρες πριν την έναρξη (early bird) έκπτωση 20%, που διαμορφώνει την τελική τιμή στα 400,00€ / συμμετοχή.

Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται η πιστοποίηση από την ACTA Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ.

Επίσης παρέχεται έκπτωση 20% σε κάθε επόμενο σεμινάριο καθώς επίσης και σε περίπτωση που υπάρχει σύσταση προσώπου, εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί εντός 6 μηνών από το πέρας της παρούσας εκπαίδευσης. 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV AUSTRIA ACADEMY απαλλάσσονται από το Φ.Π.Α, βάσει του Ν.2859/2000, άρθρο 22 §1. 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τη Δήλωση Συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ  και να μας την στείλετε συμπληρωμένη ηλεκτρονικά έως τις 29/02/2024 (Κωδικός προγράμματος DCM.2.EL).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των κωδικών πρόσβασης είναι η εξόφληση του προγράμματος αποδεδειγμένη μέσω της αποστολής του σχετικού παραστατικού.

Για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Τα E-Learning προγράμματα πραγματοποιούνται μόνο όταν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Επιβεβαίωση ή ακύρωση της διεξαγωγής γίνεται δυο (2) ημέρες πριν την έναρξη τους. Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διατηρεί το δικαίωμα αναβολής και αλλαγής των εισηγητών, καθώς και ματαίωσης των προγραμμάτων.

Με την κατάθεση του κόστους συμμετοχής, η Δήλωση καθίσταται δεσμευτική. Ακύρωση μπορεί να γίνει μόνο γραπτώς το αργότερο δυο (2) ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία έναρξης.  Σε περίπτωση μη έγκαιρης ενημέρωσης της TÜV AUSTRIA ACADEMY για ακύρωση, θα παρακρατείται το 40% του κόστους συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 5220920 – Αθήνα, 2310 471360 – Θεσσαλονίκη, 2810 244150 – Ηράκλειο και 22510 40503, 4 – Μυτιλήνη. 

Δείτε εδώ όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, με τις αναλυτικές περιγραφές τους. 

TÜV AUSTRIA HELLAS: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός

Λίγα Λόγια για την TÜV AUSTRIA HELLAS

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο