Τα νέα των μελών μας

Τσαούσογλου Α.Ε.: Η Τσαούσογλου Α.Ε. προμήθευσε με έπιπλα εξωτερικού χώρου ιδιωτική κατοικία στην Ανάβυσσο

undefined        

Ένα από τα πρόσφατα έργα που είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε είναι η εμβληματική, ιδιωτική κατοικία που βρίσκεται στην Ανάβυσσο, η οποία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Νίκο Βαλσαμάκη. Έχοντας το πλέον αναγνωρίσιμο ύφος του αρχιτέκτονα, ο σχεδιασμός της μονοκατοικίας βασίστηκε στις αρχές του κινήματος του μοντερνισμού, οποίος συνέβαλε και στην εξέλιξη της αρχιτεκτονικής του Βαλσαμάκη στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

undefined

Το σπίτι προσφέρει εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα της Αναβύσσου, που εκτείνεται μέχρι τα νησάκια του Σαρωνικού, χάρη στα ασαφή όρια μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Επιθυμία του πελάτη μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου η ιστορικότητα του κτιρίου συνυπάρχει αρμονικά με τα μοντέρνα έπιπλα. Ακολουθώντας την αισθητική της εποχής του 60, επιλέξαμε έπιπλα εξωτερικού χώρου που αναδεικνύουν τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του Νίκου Βαλσαμάκη.  

undefined

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο