Τα νέα των μελών μας

Triparound: Περισσότερες από 100 χιλιάδες κρατήσεις υπηρεσιών μέσω της πλατφόρμας της Triparound σε 1 μήνα

 undefined

Η Triparound είναι µια εταιρεία «SaaS» που δραστηριοποιείται στον Τουρισµό και απευθύνεται τόσο σε ξενοδόχους όσο και σε πράκτορες και εταιρείες διαχείρισης προορισµών. Μέσω του software που έχει αναπτύξει, διευκολύνει την επικοινωνία και τη συνεργασία µεταξύ των επαγγελµατιών του Τουρισµού, προσφέροντας µια ολοκληρωµένη και σύγχρονη εµπειρία στον ταξιδιώτη.

Με αφορμή την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου, η Triparound μοιράζεται μαζί μας μερικά στατιστικά στοιχεία για τον μήνα Αύγουστο, ο οποίος αποτέλεσε τον καλύτερο μήνα της εταιρείας σε επίπεδο αποδοτικότητας της πλατφόρμας μέχρι τώρα. 

  • 106.479 εμπειρίες και υπηρεσίες των οποίων η κράτηση πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας
  • 62,5% εξ ’αυτών πραγματοποιήθηκαν online απευθείας από τους επισκέπτες των ξενοδοχείων
  • Συνολικά εξυπηρετήθηκαν 227.998 επισκέπτες 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να γίνετε μέλος της οικογένειας των 80+ ξενοδοχείων και τουριστικών πρακτόρων που εμπιστεύονται την τεχνολογική λύση της Triparound για τις καθημερινές επιχειρηματικές τους λειτουργίες πατήστε εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο