Τα νέα των μελών μας

Triparound: €2,045,800 για περισσότερες από 54 χιλιάδες προκρατήσεις εμπειριών

 

undefined

 

Πλησιάζοντας στο άνοιγμα της φετινής τουριστικής σεζόν, η συνεχόμενη ανοδική πορεία των κρατήσεων για δωμάτια κι εμπειρίες έχει ήδη δημιουργήσει αισιοδοξία στους επαγγελματίες του κλάδου. Ειδικά για την Triparound, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους!

Από την αρχή του έτους, οι πελάτες μας (ξενοδοχεία, εταιρείες διαχείρισης βιλών, τουριστικοί πράκτορες) έχουν ήδη καταγράψει έσοδα ύψους €2,045,800 για περισσότερες από 54 χιλιάδες προκρατήσεις εμπειριών, πέραν της διαμονής. Tα πρόσφατα στατιστικά της εταιρείας μας, μεταξύ άλλων, καταδεικνύουν τη μεγάλη αναπτυξιακή δυνατότητα που παρέχουμε στις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται, αυξάνοντας τα έσοδα αλλά και παράλληλα βελτιώνοντας την εμπειρία των επισκεπτών τους:

  • 6.7x αύξηση στον αριθμό προκρατήσεων για εμπειρίες και υπηρεσίες συγκριτικά με την ίδια περίοδο του 2021
  • 80.5% των προαναφερόμενων κρατήσεων πραγματοποιήθηκαν απευθείας από τους επισκέπτες μέσω των ξενοδοχειακών ιστοσελίδων

Εξάλλου, διαχρονικά από το 2019, η Triparound έχει δημιουργήσει 10.3 εκατομμύρια ευρώ εισροών εσοδών για τους πελάτες μας. 

Για να ξεκλειδώσετε κι εσείς τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει η Triparound για την άμεση αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησής σας, πατήστε εδώ.

Mετατρέψτε σήμερα τις εμπειρίες και δραστηριότητές σας σε προϊόντα προς κράτηση διαθέσιμα online 24/7.

Περισσότερα για εμάς:

Η Triparound είναι µία εταιρεία SaaS που δραστηριοποιείται στον τουρισµό και απευθύνεται τόσο σε ξενοδόχους όσο και σε τουριστικούς πράκτορες, εταιρείες διαχείρισης βιλών καθώς και εταιρείες διαχείρισης προορισµών. Μέσω του software που έχει αναπτύξει, διευκολύνει την επικοινωνία και τη συνεργασία µεταξύ των επαγγελµατιών του τουρισµού, προσφέροντας µια ολοκληρωµένη και σύγχρονη εµπειρία στον ταξιδιώτη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο