Τα νέα των μελών μας

Travelworks: Συνεργασία Ομίλου Διβάνη και Travelworks Public Relations

undefined

Στην Travelworks Public Relations ανέθεσε ο Όμιλος Διβάνη τις δημόσιες σχέσεις και τη διαχείριση του Γραφείου Τύπου του. Σε αυτό το πλαίσιο η Travelworks έχει αναλάβει την υλοποίηση προγράμματος δημοσίων σχέσεων και των επτά ξενοδοχείων του Ομίλου, το οποίο περιλαμβάνει από presstrips και γαστρονομικά events μέχρι one-on-one meetings και blogger relations. 

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας η κ. Νίκη Φωτίου, Marketing Director του Ομίλου, δήλωσε: “Με χαρά καλωσορίζουμε την Travelworks στην οικογένεια του Ομίλου Διβάνη, αλλά και πίστη ότι η εν λόγω συνεργασία θα αποδώσει τα μέγιστα και για τις δύο πλευρές.” 

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα συνεργασία. Η εμπιστοσύνη του Ομίλου Διβάνη αποτελεί τιμή για την εταιρεία μας, αφού είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο συνεπείς στη φιλοσοφία του ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας”, δήλωσε ο ιδρυτής της Travelworks Public Relations, κ. Κώστας Παναγάκης. 

 

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο