Τα νέα των μελών μας

Travelworks: Στην Travelworks Public Relations η επικοινωνία του Ομίλου bluegr Hotels & Resorts

undefined

H Blue gr Hotels & Resorts προχώρησε σε νέα στρατηγική συνεργασία με την Travelworks Public Relations για την παροχή υπηρεσιών εταιρικής επικοινωνίας και marketing. Σε αυτό το πλαίσιο η Travelworks έχει αναλάβει την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος media relations, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται presstrips, γαστρονομικά pressevents, oneonone media meetings και influencer marketing activations για το σύνολο των ξενοδοχείων του Ομίλου.

undefined

Ταυτόχρονα στο ευρύτερο φάσμα της συνεργασίας εντάσσονται creative services & content creation services για όλα τα venues των ξενοδοχειακών μονάδων της Βlue gr Hotels & Resorts.

undefined

Contact Details

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo project επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Δήμητρα Μωραΐτη | +30 210 9222525 | moraiti@travelworks.gr).

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο