Τα νέα των μελών μας

Travelworks: Η Travelworks στη shortlist για την Καλύτερη PR Καμπάνια στα International Travel & Tourism Awards

 undefined

 

Η Travelworks Public Relations και το Poseidonion Grand Hotel συμπεριλαμβάνονται στη shortlist των τελικών συμμετοχών για την Καλύτερη PR Καμπάνια στα International Travel & Tourism Awards 2018 για το σύνολο των επιτυχημένων δράσεων επικοινωνίας και marketing του 2017. 

Δράσεις PR & Επικοινωνίας για το Poseidonion Grand Hotel το 2017

Η υποψηφιότητα συμπεριλαμβάνει τις PR και Marketing δράσεις του 2017 για το Poseidonion Grand Hotel, αντανακλώντας την βασική φιλοσοφία του, λαμβάνοντας υπόψη τα δημογραφικά χαρακτηριστικά των επισκεπτών του και αυξάνοντας παράλληλα την αναγνωρισιμότητά του ανάμεσα στους Έλληνες ταξιδιώτες. Η υποψηφιότητα στα International Travel & Tourism Awards έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχημένη πενταετή συνεργασία της Travelworks με το Ποσειδώνιο, μέσα από την οποία αναδεικνύονται η διαχρονική κομψότητα και η διακριτική πολυτέλεια του ξενοδοχείου. 

undefined

Τα πρώτα International Travel & Tourism Awards

Για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης World Travel Market (WTM) διοργανώνονται τα Ιnternational Travel & Tourism Awards, προσελκύοντας το διεθνές ενδιαφέρον επαγγελματιών του τουρισμού. Τα βραβεία επικεντρώνονται στην επιτυχία εθνικών, περιφερειακών και αστικών οργανισμών αλλά και τις δράσεις εταιρειών του ιδιωτικού τομέα. 

undefined

Στόχος τους είναι να αναγνωρίσουν και να τιμήσουν τους πρωτοπόρους στο ταξίδι και τον τουρισμό με 13 διαφορετικές κατηγορίες υποψηφιοτήτων και τους φιναλίστ να επιλέγονται ανάμεσα σε περισσότερους από 100 φορείς/επιχειρήσεις που δήλωσαν συμμετοχή. Το διακεκριμένο πάνελ των κριτών αποτελείται απόανεξάρτητα μέλη κορυφαίων οργανισμών της τουριστικής βιομηχανίας, όπως το London & Partners, το Euromonitor International, το όργανο δημοσίων σχέσεων PRCA, το Global Wellness Institute, την Ένωση ταξιδιωτικών πρακτόρων της Νότιας Αφρικής, καθώς και τους LGBT συμβούλους “Out Now”, ενώ προεδρεύοντες θα είναι ο Marcelo Risi, Επικεφαλής Επικοινωνίας της UNWTO και ο Nick Pilbeam, Περιφερειακός Διευθυντής της Reed Travel. 

undefined

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 στο Tobacco Dock του Λονδίνου, παρουσία περισσοτέρων από 500 εκπροσώπων του κλάδου καθώς και υπουργών της βρετανικής Κυβέρνησης.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα International Travel & Tourism Awards 2018 επισκεφθείτε το https://awards.wtm.com/ 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Poseidonion Grand Hotel επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Νάντια Πασχάλη | +30 210 9222525 | +30 6947020508 | paschali@travelworks.gr).

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο