Τα νέα των μελών μας

Travelworks: Η Travelworks επεκτείνει τις δραστηριότητές της με νέο γραφείο στη Μεγάλη Βρετανία

undefined

Η Travelworks επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην επικοινωνία traveland leisure brands με το άνοιγμα γραφείου στη Μεγάλη Βρετανία. Το νέο γραφείο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2019 και τη διεύθυνσή του θα αναλάβει η Elle Arscott, μέχρι σήμερα Marketing Manager της εταιρείας στην Αθήνα.

undefined

Βασικός στόχος του νέου γραφείου είναι η άμεση διασύνδεση των hospitality brands με τα οποία συνεργάζεται η εταιρεία με διεθνή travelmedia καθώς και η λειτουργία του ως βασικού hub παραγωγής ξενόγλωσσου περιεχομένου για τους πελάτες που περιλαμβάνονται στο portfolio της Travelworks. 

undefined

Η κυρία Arscott αποτελεί εδώ και καιρό αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας της Travelworks στην Αθήνα, έχοντας εργαστεί για μια σειρά πελατών, όπως το Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, ο Όμιλος Bluegr Hotels & Resorts και η Greece Sotheby’s International Realty. Η παρουσία της στο γραφείο της Αγγλίας εγγυάται την άμεση ένταξη των εργασιών του στο mentality και τα processes του ελληνικού γραφείου, ενώ η πείρα της στο hospitality marketing και η άμεση σχέση με το μεγαλύτερο μέρος του portfolio πελατών της Travelworks διασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. 

undefined

Υπεύθυνη αγγλικού περιεχομένου στο γραφείο της Αθήνας θα παραμείνει η κυρία Wendi Ellis, η οποία επιμελείται από το 2016 τα σχετικά κειμενικά προϊόντα της εταιρείας, είτε αυτά αφορούν σε μεμονωμένα hospitality brands είτε σε ταξιδιωτικούς προορισμούς. 

Εκ μέρους της Travelworks Public Relations ο Κώστας Παναγάκης ανέφερε σχετικά: «Τα πλεονεκτήματα της φυσικής παρουσίας μας στη Μεγάλη Βρετανία είναι πολλαπλά, τόσο σε επίπεδο πρόσβασης σε διεθνή έντυπα και δημοσιογράφους του κλάδου, όσο και σε επίπεδο προσέλκυσης native speaker κειμενογράφων και contentcreators υψηλού επιπέδου για λογαριασμό των πελατών μας. Στόχος μας είναι σταδιακά το σύνολο του ξενόγλωσσου περιεχομένου που δημιουργεί η Travelworks για hospitality brands να προετοιμάζεται από το γραφείο της Αγγλίας».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο