Τα νέα των μελών μας

Travelworks: Η Travelworks ανέλαβε Hospitality Organiser σε ένα από τα μεγαλύτερα PR events του 2018

undefined

Τον Ιούλιο του 2018, ο Οίκος ΜΕΤΑΧΑ σε συνεργασία με τους Clumsies, το 6ο καλύτερο bar του κόσμου, προσκάλεσαν επιλεγμένους δημοσιογράφους, influencers, συλλέκτες και φίλους του ΜΕΤΑΧΑ να τους συνοδεύσουν σε ένα ταξίδι για όλες τις αισθήσεις και να γιορτάσουν μαζί τους τη συμπλήρωση των 130 χρόνων από τη δημιουργία του αυθεντικού ελληνικού ποτού. 

Πέντε από τους καλύτερους bartenders του κόσμου επιβιβάστηκαν σε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος και εξερεύνησαν τρία ελληνικά νησιά, συνθέτοντας τρεις μοναδικές εμπειρίες. Το “ΜΕΤΑΧΑ & Τhe Clumsies Explore Greece” ήταν ένα από τα μεγαλύτερα PRevents του 2018 στην Ελλάδα, με περισσότερους από 300 καλεσμένους από 13 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι επισκέφθηκαν τέσσερις ξεχωριστούς προορισμούς – Αθήνα, Μύκονο, Αντίπαρο και Πάρο. 

Στο πλαίσιο της εξειδίκευσης και της εμπειρίας της στον τομέα του hospitalityPR, η Travelworks επιλέχθηκε από τον Οίκο ΜΕΤΑΧΑ ως hospitalityorganiser για τις ανάγκες φιλοξενίας του project “Explore Greece”. 

Μια ομάδα 10 ατόμων (6 εκ των οποίων στα νησιά και 4 στην Αθήνα) επέβλεψε το rollout  του 7ήμερου αυτού event. Περισσότεροι από 300 καλεσμένοι από 13 χώρες, 360 πτήσεις, 21 ξενοδοχεία σε Αθήνα, Μύκονο και Πάρο και πάνω από 250 transfers συνέθεσαν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό event στο οποίο η Travelworks ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία. Από την επικοινωνία με τον επικεφαλής κάθε αγοράς, τον συντονισμό της έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων, τις κρατήσεις ξενοδοχείων, τον προγραμματισμό transfers και την εκτέλεση VIP υπηρεσιών, μέχρι την ναύλωση του σκάφους, τη διανομή giftbags και την επιμέλεια της ασφάλειας των venues, η Travelworks είχε την ευθύνη για όλες τις ανάγκες φιλοξενίας για ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή events που διοργανώθηκαν το 2018 στην Ελλάδα.  

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefinedundefined

undefined

undefined

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο