Τα νέα των μελών μας

Travelworks: Η Sotheby’s Greece επιλέγει την Travelworks Public Relations για υπηρεσίες επικοινωνίας

undefined

 

Η Travelworks Public Relations επιλέχθηκε ως βασικός συνεργάτης της Greece Sotheby’s International Realty για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και ανάπτυξης περιεχομένου. Ο κορυφαίος broker στον κλάδο του πολυτελούς realestate στην Ελλάδα, μετρά πλήθος διεθνών βραβεύσεων και απαρτίζεται από στελέχη που έχουν διαγράψει ένα ιστορικό επιτυχημένων πωλήσεων για περισσότερα από 20 χρόνια. 

Με μια ισχυρή ομάδα contenteditors, η οποία  μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και δύο native British speakers κειμενογράφους, η Travelworks θα υποστηρίξει την Greece Sotheby’s International Realty, μεταξύ άλλων, με τη δημιουργία online περιεχομένου, συνεντεύξεων, blogposts και social media content. 

Εκ μέρους της Travelworks Public Relations ο Κώστας Παναγάκης ανέφερε σχετικά: “Είναι τιμή μας να έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός τόσο σημαντικού brand όπως η Greece SothebyInternational Realty, και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί τους επόμενους μήνες. H συνεργασία μας έρχεται να προστεθεί σε ένα μοναδικό portfolio από highend πελάτες στον τομέα των luxury services”. 

undefined

Greece SothebyInternational Realty

Η Greece Sotheby’s International Realty αποτελεί το κορυφαίο γραφείο luxuryrealestate με εξειδίκευση στην προώθηση και πώληση πολυτελών κατοικιών στα ελληνικά νησιά, καθώς και σε επιλεγμένες τοποθεσίες της ηπειρωτικής χώρας. Πρόκειται για μια διεθνώς βραβευμένη εταιρεία, με έμπειρα στελέχη που μετρούν περισσότερες από δύο δεκαετίες επιτυχημένων πωλήσεων. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένα εργαλεία προώθησης και αξιοποιώντας τη δύναμη που της προσφέρει το διεθνές brand, η Greece Sotheby’s International Realty προσφέρει εξαιρετικές κατοικίες σε εξαιρετικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. 

Travelworks Public Relations

Έχοντας στο ενεργητικό της περισσότερες από 45 συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα hospitalitybrands στην Ελλάδα, καθώς και εννέα βραβεία τα τελευταία τρία χρόνια, η Travelworks είναι μια από τις πιο δυναμικά και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα του travel & leisure marketing. Το portfolio των υπηρεσιών της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ολοκληρωμένη ανάπτυξη hospitality brands, τη διαχείριση γραφείου Τύπου, τη δημιουργία περιεχομένου καθώς και την ανάπτυξη b2b και b2cπωλησιακών εργαλείων. 

Βασικές Συνεργασίες

Ξενοδοχεία & Resorts: Poseidonion Grand Hotel, Grand Resort Lagonissi, Elatos Resort & Health Club, Aqua Vista Hotels, bluegr Hotels & Resorts, Nana Beach Hotel, Nana Princess Resort & Spa, IkiesSantorini.

Γαστρονομία: Varoulko Seaside (βραβευμένο με αστέρι Michelin), The Clumsies, Theory Bar, Odori Vermuteria diAtene, Remezzo Mykonos, Kastelorizo Group, Orloff Restaurant.

Πολυτελές yachting & ταξιδιωτικές υπηρεσίες: Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού (GYA),  Atalanta Golden Yachts,Atalanta Marine, Kyvernitis Group. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Travel works Public Relations (Κώστας Παναγάκης | +30 210 9222525 | panagakis@travelworks.gr).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο