Τα νέα των μελών μας

Travel Media Applications: Workshops της Βιέννης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Βιέννης, στα πλαίσια ενδυνάμωσης της θέσης του στην Ελληνική Αγορά και σε συνεργασία με την εταιρία Travel Media Applications, διοργανώνει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011, στην Αθήνα και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011, στην Θεσσαλονίκη, εκδήλωση παρουσίασης της Βιέννης, ως προορισμό, αποκλειστικά για τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Στόχος είναι η ενημέρωση των ταξιδιωτικών γραφείων για το γενικότερο τουριστικό προϊόν της αγαπημένης αυτής πόλης όχι μόνον σαν Χριστουγεννιάτικο προορισμό αλλά σαν ένα τόπο διακοπών για όλο τον χρόνο.

Ο Οργανισμός θα παρουσιάσει άγνωστες πτυχές της πόλης καθώς επίσης και διάφορα events που θα γίνουν το 2012 και μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους Έλληνες (και Κύπριους) ταξιδιώτες, ενώ θα πλαισιώνεται από συνεργάτες που έχουν να προτείνουν κάτι διαφορετικό!

Η εταιρία Travel Media Applications, που εκδίδει τις καθημερινές ηλεκτρονικές τουριστικές εφημερίδες TravelDailyNews International και TravelDailyNews Greece & Cyprus, στα πλαίσια της σειράς των πολύ επιτυχημένων workshops που έχει ήδη διοργανώσει, έχει αναλάβει τον συντονισμό αυτής της εκδήλωσης και καλεί τα τουριστικά γραφεία να δηλώσουν συμμετοχή.

Προσοχή: οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τόπος και Χρόνος

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην:
Αθήνα, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρες 16:30 – 19:30, στο ξενοδοχείο Royal Olympic,
Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρες 16:30 – 19:30, στο ξενοδοχείο Electra Palace

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται για τους παρευρισκόμενους αναψυκτικά και καφέδες, σε μικρό μπουφέ, ενώ θα ακολουθήσει ένα …networking cocktail, με … Βιεννέζικο κρασί !!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο